DVR-activeren bij switchen van Mediabox

Status
Niet open voor verdere reacties.

evroekel

Forum Gebruiker
Berichten
8
Mijn oude mediabox verwisseld voor de DVR-versie. 2 weken terug de oude mediabox teruggestuurd (kreeg retourdoos van UPC). Vandaag de DVR ontvangen. Wat blijkt? Die oude mediabox had ik nog moeten houden tot het beeld op zwart ging. Zit nu naar het bekende beeld te kijken dat de installatie na enkele minuten wordt voltooid. UPC gebeld, kunnen niets doen. Maximaal 3 dagen wachten. 't moet een techneut zijn die dit bedacht heeft. DVR heeft immers al wel alle zenders gevonden, waarom kan dat ding dan niet het beeld al doorgeven?

Iemand een logisch verklaring voor deze vreemde procedure? Of een trick om dit proces te versnellen met de paasdagen inzicht ;)
 

Johnny54

Moderator
Berichten
19.167
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Jouw oude mediabox (smartcard) moet in de de administratie worden afgemeld en de nieuwe mediabox (DVR) moet worden aangemeld. Zodra dat is gebeurt wordt het activeringssignaal naar de smartcard van de DVR gestuurd.
UPC heeft voor deze procedure 3 dagen nodig, wat onder andere komt omdat ze van TNT eerst de melding moeten krijgen dat de DVR bij jou is afgeleverd.

Hierover valt genoeg te lezen in: DVR - bestellen - levertijd - activering

Zelf kun je niets activeren, je zult op actie van UPC moeten wachten.
Geen trick om het te versnellen dus.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan