• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Dubble Internet Verbinding

P

-=Pinky=-

Goeie dag, ik zoek een manier om 2 chello connecties op 1 netwerk te krijgen en dat alles gelijk wordt verdeelt, iemand ideeen? een server mischien met 2 netwerk kaarten ???

alvast bedankt voor de reacties O0
 
hehehe die vraag verwachte ik al, gewoon 2 chello connecties, heb 2 modems 2 chello verbindingen en ik wil er 1 van maken... en ja bijde doen het, hoef alleen wat ideetjes te hebben van hoe ik bijde 1 kan maken...
 
2 chello connecties en twee chello modems? leg uit?

ennuhm wat zou hier het nut van zijn? ik ben erg benieuwd!
 
-=Pinky=- zei:
Goeie dag, ik zoek een manier om 2 chello connecties op 1 netwerk te krijgen en dat alles gelijk wordt verdeelt, iemand ideeen? een server mischien met 2 netwerk kaarten ???

alvast bedankt voor de reacties O0

Ik heb gelezen dat je het software-matig voor elkaar kan krijgen met het Linux Router Project (ff zoeken) Of je moet een specifieke router aanschaffen Deze bijvoorbeeld die dual WAN ondersteund.
Die server waar je het over hebt, moet dan op z'n minst 3 NIC's hebben.

-Roenie
 
Nog een linkje..

https://www.vicomsoft.com/knowledge/reference/bondteam.html
 
Dat is een goed programmaatje Rene! Werkt snel en goed!

(Heb net die Demo geprobeerd... weet niet precies wat de restricties daarvan zijn)

-Roenie
 
uhm leg uit? nou ik heb 2 huizen in 1 gebouw dus 2 adressen dus 2 chello verbindingen,

en thanks voor die links en ja ik dacht al dat er minstens 3 nic's in moesten maar ik weet dan niet hoe ik bijde kan controle want dan heb je ook 2 ip's enzo, maar ik check die links en die router hartelijk dank O0
 
Intergate van Vicomsoft is idd een goed progje om 2 internet connecties te teamen. Je moet alleen niet verwachten dat je ook dubbele snelheid gaat halen met 2 kabelmodems. Het enige voordeel dat je ermee kan halen is een betere verdeling bij maximale belasting.

Ik ben hier een tijdje druk mee bezig geweest en heb verschillende software getest. Bij vlagen kwam ik tot een winst van maximaal 60% maar heb dit nooit stabiel kunnen laten draaien.

Aangezien je 2 modems hebt kun je ook uncappen, geeft veel meer rendement. ;)
 
Terug
Bovenaan