Dual DL-TQL32R1-002 tv geschikt?

waterlelie

Forum Gebruiker
Berichten
2
Mijn moeder is naar een verpleeghuis verhuist. Nu hebben we haar tv van huis meegenomen maar die doet het daar niet icm de coax kabel. Is deze Dual tv DL-TQL32R1-002 niet geschikt voor Ziggo zonder kastje? Zit hier geen DVB-C tuner in?
Hoop dat iemand me kan helpen.
 
Zit geen DVB-C tuner in. Je zou een Humax 5500c kunnen kopen: https://www.marktplaats.nl/l/audio-tv-en-foto/decoders-en-harddiskrecorders/q/humax+5500/

of wanneer ze ook wil opnemen een Humax 5200c kunnen kopen: https://www.marktplaats.nl/l/audio-tv-en-foto/decoders-en-harddiskrecorders/q/humax+5200c/

Ziggo levert de Humax 5500c dacht ik niet meer. Deze werd een tijdje gratis in bruikleen aangeboden. Ze gaan ervan uit dat elke TV tegenwoordig een DVB-C tuner heeft, maar je zou kunnen bellen of ze de Humax 5500c nog hebben en leveren.
 
Laatst bewerkt:
Helpdesk bellen..wie weet sturen ze gratis de 5500 op. Voordeel voor de oudere mensen is ook..grote knoppen..grote nummers op de afstandsbediening.
 
Dank jullie wel voor de reacties. M'n moeder is dementerend en heeft al moeite om met haar simpele afstandsbediening (5 knoppen) om te gaan, betekent zo'n humax 5500 dat ze dan met twee afstandsbedieningen zou moeten gaan werken?
 
Nee, afstandsbediening van de humax is voldoende, zolang de TV uiteraard op de juiste hdmi ingang staat wanneer ze de TV aanzet. Maar dat (automatisch juiste hdmi ingang) kun je wel ergens instellen op je TV indien nodig.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan