DTV in Alkmaar , status ??

  • Onderwerp starter rdkraker
  • Startdatum
R

rdkraker

Met smacht wacht ik op digitale tv in Alkmaar. Voor zover ik nu begrijp gaat UPC over van Mr Zap naar hun standaard DTV en nemen ze daarom nu geen nieuwe klanten aan. Weet iemand wanneer DTV en telefonie in Alkmaar beschikbaar moeten gaan komen ?
Klantenservice weet geen planning zeggen ze... (doen alleen de postcode check en zeggen dan dat het niet te bestellen is... tja dat kan ik ook zelf wel nakijken...)
 
er is mij verteld door de serviceafdeling dat we net zoals heel nederland aanpassingen kunnen verwachten,
daarom nemen ze geen klanten meer aan. ze gaan beginnen in rotterdam en vervolgens werken ze hun klanten verder af, het is dus bij mij niet bekend wat ze precies gaan doen en wanneer. diegene van de serviceafdeling vertelde mij wel dat als alles goed gaat in Alkmaar(qua netwerksatus enzo) wij net zoveel opties (zoals internet via de tv, arrivo enz) kunnen verwachten als de rest krijgt.

dus nu maar afwachten.
 
maar als ik het goed begrijp kan dat nog wel tussen twee maanden en n jaar duren...?? ???

wil wel alles via upc, zit nu nog op adsl, met een jaarabbo wat steeds wordt verlengd met een jaar. Moet dus nu kiezen of ik stop, en vast naar chello ga zodat ik klaar ben voor de rest of nog een jaar afwachten.

Alleen - verkoopafd zegt wel - je krijgt geen (1e jaar) extra pakketkorting omdat je dan al klant bent bij chello.... dit geldt alleen als je echt alles voor het eerst bestelt. Misschien kan ik ze zo gek krijgen dat ze de korting alsnog geven als het beschikbaar komt 8)
 
Terug
Bovenaan