• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Drie weken vooruit EPG bij Ziggo uitsluitend op de Horizon

Status
Niet open voor verdere reacties.
De verkoopprijs van een product bestaat niet alleen uit materiaalkosten maar vooral ook uit andere kosten als lonen, huur (bijvoorbeeld bedrijfspand of studio) indirect kosten van materialen die bij productie gebruikt zijn, afschrijvingen enz. Die kosten zijn vaak ok het grootste deel van de prijs. Dat moet ook terugverdiend worden. Als iedereen dus als jou zou redeneren, houden we alleen nog amateur-artiesten over, geen films meer want de investeringen worden niet terugverdiend enzovoorts. Het is dus erg kortzichtig om het te gooien op het materiële deel.

En hier laat ik het bij dus een nieuw topic is niet nodig.
 
andere kosten als lonen, huur (bijvoorbeeld bedrijfspand of studio), (...) afschrijvingen enz. (...) geen films meer want de investeringen worden niet terugverdiend enzovoorts.
Je denkt als ondernemer, niet als kunstenaar. Omzet doet er niet toe bij kunst, want de meeste kunstenaars verdienen zichzelf niet terug, en vooral de pioniers niet, die pas na tientallen jaren erkenning krijgen. Dat is het verschil. Kunst "stopt" dus niet als er geen geld mee wordt verdiend. Bijna iedereen kan voor een paar honderd euro een HD camera kopen en een film maken, daar hoef je niet altijd meteen een investeringsplan voor bij een bank in te dienen.
 
Ik zie trouwens dat we inmiddels behoorlijk afgedwaald zijn van het topic, dus het lijkt me beter om deze hele discussie naar een ander topic te verplaatsen of anders een nieuw topic erover te starten. :giveup:

Zal nog even een reply sturen ter reminder want de discussie gaat inderdaad inmiddels totaal ergens anders over.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan