draytek 2200E en Com 21

Tweety

Forum Gebruiker
Berichten
223
Iemand enig idee hoe ik dit in moet stellen als ik mn ip adres, gateway enz invul blijft het niet staan ???
 

Henno

Forum Gebruiker
Berichten
1.002
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Tweety zei:
Iemand enig idee hoe ik dit in moet stellen als ik mn ip adres, gateway enz invul blijft het niet staan  ???

Moet je wel eerst even aanklikken dat je _niet_ dynamisch een ip adres gaat opvragen... ;D
Dus aanklikken "Specify an IP address"
https://www.draytek.nl/router/extra/chello_statisch.html

Oh ja, Broadband Enable ook aanklikken!!

gr, Henno
 
M

MK

ik heb hetzelfde probleem.

Ik doe het precies volgens de handleiding:

broadband acces enable
specify an ip adress
alle ip adress goed invullen.

maar als ik dan ok klikt gaat ip adres op 0.0.0.0, subnet mask blijft staan en gateway gaat helemaal leeg. Volgens de handleiding moet er eigenlijk een boot scherm komen.

heeft iemand een oplossing voor mij en tweety
 

Henno

Forum Gebruiker
Berichten
1.002
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
MK zei:
ik heb hetzelfde probleem.

Ik doe het precies volgens de handleiding:

broadband acces enable
specify an ip adress
alle ip adress goed invullen.

maar als ik dan ok klikt gaat ip adres op 0.0.0.0, subnet mask blijft staan en gateway gaat helemaal leeg. Volgens de handleiding moet er eigenlijk een boot scherm komen.

heeft iemand een oplossing voor mij en tweety

Je moet ook de knop bij "Specify an IP address" aanklikken....

gr, Henno
 

rdh

Forum Gebruiker
Berichten
70
als je alles ingesteld heb. router uit en modem uit...10 minuten wachten.
router aanzetten en modem aanzetten.
Dit werkte in ieder geval bij mij...

UPC denkt dan, dat je router de netwerkkaart is, heeft te maken met het mac-adres.. misschien kun je hier iets mee.
het is in ieder geval een heel geklier met de modems, routers... en upc.

succes
 
S

Sjoerd

Ik heb hetzelfde probleem gehad. Toen ik de IPgegevens eens narekende bleek dat ik door het gegeven subnet geen toegang zou hebben tot de gateway. Kortom Chello gaf me een IP, subnet en Gateway die niet samen mogen. Windows pikt het, maar de router niet. Toen ik als subnet 255.255.255.0 nam werkte het prima.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan