Draadloos modem

Status
Niet open voor verdere reacties.

video

Forum Gebruiker
Berichten
7
Beste mensen,

Ik zit al jaren te wachten op een draadloos modem van Ziggo. Ik ben zeer regelmatig bij onze Ziggo winkel in Zwolle langs geweest om daar om te vragen. Na controle bleek steeds dat ons (niet draadloze) modem nog steeds geschikt is voor ons internetverbruik (wij hebben het snelste pakket). Sinds enige dagen hebben wij een nieuwe Samsung TV aangeschaft met Wifi e.d. Nu valt regelmatig internet er uit. Wij hebben boven een draadloze router staan voor al onze PC's maar het modem hangt beneden.

Ik wordt er zo moe van dat ik steeds wordt afgescheept vanwege dat modem. Hoe krijg je zo'n draadloos modem. Advies, je abonnement opzeggen en weer lid worden. Maar dan is mijn e-mailadres niet meer geldig. Ik ben lid van het eerste uur (1993- planet, @home en zo verder).

Goed, genoeg geklaagd, wie heeft hier een een goed advies over. Hoe krijg ik eindelijk mijn draadloze modem.

Ik hoor graag jullie reacties.

Met vriendelijke groet,
Een al jarenlang tevreden (op het modem na) Ziggo abonnee.
 

Gerardus

Forum Gebruiker
Berichten
1.062
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Gewoon even wachten. Je oude modem zal vast wel een keer stuk gaan. En ik hoop voor jou dat het lang genoeg duurt om daarna een modem te krijgen met een fatsoenlijke Wifi.
Zelf heb ik recent ook pech gehad en ging de modem stuk. Nu heb ik dus een Ubee met meer dan waardeloze Wifi. De oude router heb ik er maar snel weer achter gezet.
Een smart TV moet je bij voorkeur niet met Wifi aansluiten, maar gewoon met een utp snoertje. Het is namelijk geen mobiel apparaat en er gaat niets boven een snoertje.
Dus wees aub tevreden.
 

Briolet

Forum Gebruiker
Berichten
4.237
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Sinds enige dagen hebben wij een nieuwe Samsung TV aangeschaft met Wifi e.d

Nu hoor ik steeds dat de nieuwste routers van Ziggo niet kunnen streamen. Ik lees dit over zowel de Ubee 3210 als de laatste Cisco. Dus moet je je afvragen of je niet gewoon een eigen wifi router moet aanschaffen. Dan kun je er een kiezen die gaat werken.
 

menno47

Forum Gebruiker
Berichten
1.830
Sluit die Samsung TV maar gewoon met een UTP kabel aan, bij mij werkt dat veel beter dan via Wifi (gewapend beton muur in appartement).
 

pvd

Forum Gebruiker
Berichten
1.117
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Het is handig om een utp-kabel vanaf je router naar je TV-apparatuur te trekken. Als je bij je TV-apparatuur een switch zet, kun je alle apparaten in je TV-meubel bedraad via internet verbinden.

pvd
 
Topicstarter
Topicstarter
V

video

Forum Gebruiker
Berichten
7
Hallo, hartelijk dank voor jullie reacties. Daar kan ik weer verder mee.

Maar voor verdere reacties hou ik mij aanbevolen.

Groet,
Video
 

iMark

Forum Gebruiker
Berichten
128
Nu hoor ik steeds dat de nieuwste routers van Ziggo niet kunnen streamen. Ik lees dit over zowel de Ubee 3210 als de laatste Cisco.

Wij zijn sinds juli 2012 abonnee bij Ziggo met Alles-in--1. Al het streamen werkt gewoon via de Cisco die bij ons in de meterkast hangt. We hebben een Sony TV met Blurayspeler en een Humax 5200c met WiFi-dongle.

Bij ons boven is de Wifi niet geweldig. In een van de kamers zal al een ethernetaansluiting met verbinding naar de meterkast. Op die ethernetaansluiting heb ik een tweede WiFi-router geplaatst.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan