• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

downloaden van FXP

Status
Niet open voor verdere reacties.
X

XFR XPower

Hallo,

Ik wil graag eens proberen om spellen te downloaden via FXP. Ik heb al een programma (Flash FXP) maar ik weet niet precies hoe ik dit nu moet gebruiken. Kan iemand mij uitleggen hoe ik met FXP kan downloaden?? waar kan ik vinden waar welk spel staat?? Hoe moet ik Flash FXP instellen??

Alvast bedankt,

XPower
 
Even google raadplegen en de volgende links komen:

https://www.evilgamerz.com/reviewsflash.php
https://www.fxp.nl/
https://fxp.startkabel.nl/k/fxp/index.php?nr=1
 
bedankt, maar nu weet ik nog niet van welke servers ik mijn gewilde dingen kan downloaden. Is daar een soort zoekmachine voor (of een site waar het op staat)???
 
Heb ik gezien, bedankt!!! Ik ben nu op heel wat boards geweest, en daar dus ook aangemeld, maar ik daar nergens vinden op welke server ik moet zitten om bijv. far cry te downloaden :( :( :(
Doe ik nu echt iets verkeerd??
 
FXP is iets waar je (bij een goed board tenminste) alleen wordt toegelaten als je bepaalde skills hebt. Dit kan zijn hacken, scannen 0-day fills enzo. Je krijgt alleen bestanden als je dus veel ( illegale) moeite doet. Dus of je wilt zelf in de hack scene terecht komen of zoek naar een andere manier om te downloaden. FXP is niet iets dus waar je ff wat searched en hoppa downloaden maar. Nee je krijgt dingen aangeboden en daar ben je dankbaar om. Zo werkt het  in de wereld van FXP.

Dus ff Far cray donloaden zijn veel andere en betere methodes voor. Search dit forum ff door en je ziet dat hier al meerdere topics (door onder ander mijzelf) aan zijn besteed.

Bittorent
usenet
Kazaa lite
overnet
edonkey
irc
enz.
 
downloaed gewoon me bittorrent is veel makkeljiker dan al die fxp handel etc..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan