• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Downloaden met Dc++

Status
Niet open voor verdere reacties.
V

Vegeta_sjj

De laatste 2 weken is het downloaden met DC++ echt ontzettend traag geworden. Maakt niet uit welk user ik neem, ik haal bij geen enkele een download hoger dan 30kb/sec. Ik heb chello classic, en voorheen haalde ik toch wel veel hogere snelheden, zeker bij goeie users. En nu kan ik bij geen enkele user een beetje redelijk downloaden. Heeft iemand anders ook problemen hiermee? of heeft iemand misschien wat advies? ???
 
Ik ken DC++ als prog niet maar heb je toevallig sp2 geinstalleerd?? Hierdoor zijn het aantal halfopen connecties in geknepen is dit beperkt tot 10 conn. Dit waren er 16777214, Microsoft heeft dit gedaan om zogenaamd wormen tegen te gaan....Alleen bij veel p2p progs heb je veel meer connecties nodig ga naar onderstaande link van het shareaza forum en lees dit aandachtig, ook de engelse link. Gebruik niet het handmatige maar de patch van lvllord. Bij mij werkt het goed.

https://forums.shareaza.com/showthread.php?s=&threadid=25737
 
Hey robertchr15
Bedankt voor de info, ik heb de patch toegepast en er lijkt inderdaad wat verbetering te zijn. Ik ga morgen even echt goed checken, maar alle verbetering is goed ;D, nogmaals bedankt man..het was erg frustrerend, hopelijk is dat allemaal voorbij nu!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan