• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

doven en slechthorende ondertiteling best 24

Status
Niet open voor verdere reacties.

Loesy

Forum Gebruiker
Berichten
252
De laatste dagen hebben we steeds opeens doven en slechthorende ondertiteling op zender best 24, nostalgie en wat andere pakketzenders. Hebben meer mensen hier last van?
 
Last van de ondertiteling.

Dit is juist prettig voor doven en slechthorende. :applause:

Hij stoort mij dat u dit zegt. :no:
 
Wat is dat nou voor een onzin. Dat het bestaat is prima aqaar je moet het aan eh uit kunnen zetten en niet standaard aan, dat stoort mij erg en heeft helemaal niets te maken of je doof bent of niet.

Dus vraag nogmaals aan anderen, waarom staan die nu standaard aan?
 
Ik heb net even gekeken op mijn humax 5300. Inderdaad ondertiteling, maar ik kan het voor dit kanaal wel uitzetten. Probleem opgelost, althans op een 5300 decoder. Alle andere zenders hebben nog wel gewoon ondertiteling.

In mijn geval:
Afgestemd op best
OPT+ knop indrukken
Ondertitels uit (is specifiek voor het kanaal waar je naar kijkt)

Hoop dat je hier wat aan hebt loesy
 
Kristofic dankjewel voor de reactie. Omdat ik kaartje in tv heb zie ik die optie helaas niet.

Hopelijk zetten ze die ergens keer uit. Super dat die ondertiteling bestaat maar ook goed voor horenden hem niet zien.

Groetjes Loess
 
Ok jammer.. Je zou zeggen dat als je een ci+ gebruikt de tv toch ook de ondersteuning op ondertitels zou moeten bieden.. Misschien vergezocht, maar heb je deze vraag al es neergelegd bij je tv dealer of fabrikant?

Ik zal in elk geval als ik maandag weer op werk ben deze vraag es neerleggen bij onze expert. Misschien weet hij iets..
 
Ok jammer.. Je zou zeggen dat als je een ci+ gebruikt de tv toch ook de ondersteuning op ondertitels zou moeten bieden.. Misschien vergezocht, maar heb je deze vraag al es neergelegd bij je tv dealer of fabrikant?

Ik zal in elk geval als ik maandag weer op werk ben deze vraag es neerleggen bij onze expert. Misschien weet hij iets..
Bij BBC 1 en 2 staan ze ook aan, er zitten fouten in de subtitle benamingen sinds Ziggo van de week 2 streams heeft leeggeruimd hebben ondertitels voor doven de waarde van gewone ondertitels gekregen.
Een beetje vervelend dat ziggo voor fouten, de schuld nu bij de tv dealers gaat liggen, Ziggo maakt een fout (menselijk), "maar dan kun je de ondertitels toch uit zetten", nee ziggo moet er voor zorgen dat ze de goede waarde hebben en alleen aangaan bij mensen die dat zo ingesteld hebben.
Zie ook: https://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?goto=newpost&t=42786

Als je met de DVB monitor kijkt zie je dat er een hele zooi fouten in de tabellen zitten.
De "expert" die met de streams heeft zitten knoeien heeft de goede waardes niet ingevuld en in het geval van BBC 1 en 2 gewoon vergeten.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Beste mensen van ziggo,

Ik heb tv plus en kijk veel zenders zoals best 24, doc holland etc. Nog steeds is doven ondertiteling aanwezig en dat is zwaar irritant. Natuurlijk is die optie mooi als je doof bent maar je moet wel keuze hebben om hem aan te zetten en niet standaard aan.
Ik heb tv plus niet zomaar en wil er van genieten zonder die titeling in beeld.

Kunnen jullie alsjeblieft het zo in orde maken zoals het altijd was. Dus standaard uit? Het bederft echt ons kijkplezier en ik kan hem niet op de ab uitzetten.

Loes
 
Het moet uit te zetten zijn. Je hebt vast wel iets van een "sub" knop op je AB. Hoe dit moet staat vast wel in de handleiding van jouw TV.

pvd
 
Nee helaas kan dat niet want bij mijn Samsung zet ik dan alle ondertiteling uit op elk net. Dat kan niet per zender.

Ik vind gewoon raar dat ziggo hier niets mee doet. Wij kijken veel van die zenders en hebben daarom tv plus maar als dit echt zo blijft dan kijken we niet meer en dat is Dan jammer voor die extra zenders die wij hebben gekozen.
Ik vind echt dat ziggo moet zorgen voor terugzetten van instellingen die ervoor zorgen dat ze er zijn. Bij BBC hebben ze dat inmiddels gedaan, waarom niet bij die andere zenders.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan