Doorspoelen

Bigbear48

Forum Gebruiker
Berichten
7
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Bij mijn huidige provider (zodra de next uitkomt ga ik naar Ziggo) springt bij het programma vooruit spoelen van bijv. reclame het programma een eind (vaak wel 2 minuten) terug en moet ik wel drie tot vier keer drukken om op het punt van mijn keuze te komen. Dit gebeurt zowel bij directe uitzendingen als bij opgenomen programma's. Zeer irritant!

Weet iemand hoe dit bij de mediabox next is?
 
Geen enkel probleem bij de Mediabox Next. Er zijn vier methoden om te spoelen.
  • Met de normale spoeltoetsen (tot 64X)
  • Stemgestuurd aantal minuten en seconden vooruit inspreken.
  • Met de D-pad 30 seconden per keer kort drukken
  • D-pad toets ingedrukt houden waarbij een preview boven de balk verschijnt (a'la YouTube).
Allemaal werken ze zoals verwacht mag worden.
 
Dank voor je snelle reactie. Zodra de next box officieel uitkomt stap ik over.
 
bedenk wel dat op veel (commerciële) zenders die je uitgesteld kijkt (replay TV) je niet kan spoelen ivm rechten. Wet niet of dat bij je huidige provider wel kan..... Opgenomen programma's en spoelen is geen probleem.
 
Ook dank voor je reactie, ik begrijp wat je bedoelt. Nu kan ik bijvoorbeeld bij programma op een commerciele zender ook niet doorspoelen vanwege de reclame inkomsten. Wel bij de publieke zoals ze dat noemen. Het draait allemaal om geld.

Bij mijn huidige provider kan ik opgenomen programma's wel doorspoelen, dus de reclame overslaan, maar als ik dan op het punt ben aangekomen dat ik weer wil kijken springt het zeker 2 minuten terug. Dan moet ik wel 3 a 4 keer doorspoelen om eindelijk weer te kunnen kijken. Het blijft dus die andere keren ook terug springen, wel steeds minder maar dat is erg irritant omdat er bij commerciele programma's wel 3 of 4 keer reclame zit.

Ik weet genoeg en wacht op een berichtje van Ziggo. Ik had mij aangemeld voor de Next box.
 
Terug
Bovenaan