• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Doet UPC/Chello toch iets aan de newsservers?

D

Dinamitci

Toen ik me vandaag aanmelde op de newsserver kreeg ik een hele lange lijst met nieuwe nieuwsgroepen te zien en na wat rondlezen op de server heb ik hier en daar wat berichten gezien dat er eindelijke komplete binairies enzo waren. Zelf maak ik niet gebruik van de binaire servers alleen ben ik wel benieuwd of het echt is verbeterd. Hebben meer mensen dit gemerkt?
 
Het is te hopen dat ze er eens een keer iets aan doen.
Ik zit nu aan te kloten met een sinds kort trage newszilla account en een payserver.
Maar ik ga het maar weer eens in de gaten houden. :o
 
Als ik naar de status van de Chello newsservers kijk op https://test.arnhem.upc.nl/bb/ geeft dat mij niet echt vertrouwen dat het goed zal werken.

Ik maak zelf nog geen gebruik van newsservers, maar wil binnenkort wel eens gaan kijken hoe het werkt.
 
Het is inderdaad zo dat we nieuwe nieuwsgroepen op de servers hebben, maar de retentie cq volledigheid van de berichten is nog steeds waardeloos.
 
ja is zwaar klote die newsservers, kan het allemaal mooi snel binnenhalen maar mis ontiegelijk veel blocks, hoop echt dat ze er wat aan doen! Dacht dat ik de enige was :-\ :'(
 
Je bent echt niet de enige hoor... ;)
Dit geld voor alle chello abonnees, jammer genoeg. Ik heb alleen niet de illussie dat het bij andere providers beter is.
 
wat zijn eogenlijk dew newsservers ???
ik :-[ me er wel 4 :-[
 
Terug
Bovenaan