Digitale telefonie

S

sjaaky

Wie heeft er een abonement op freetime digitale telefonie en kun je mij er wat over vertellen of je er tevreden over bent of niet. Ik ben namelijk van plan om dit als pakket te nemen met Chello Classic.

groetjes Sjaaky:)
 
Kheb ut al n paar weken. Ben zeker tevreden. Nog geen uitval gehad, gratis telefoon, en voor maar 7 euro nogwat icm classic. En gratis bellen na 7en en in ut weekend :) De gratis telefoon is simpel, maar werkt naar behoren, helaas geen nummer herkenning met dit toestel.
 
Ook ik zit er aan te denken het te nemen. In combinatie met classic is het zeer aantrekkelijk. Nu zit ik met een enorme vraag. Wie o wie kan hem nu eens goed overwogen beantwoorden?? Ik heb het telefoontoestel Chicago 350. Basisstation + extra handset. Kom er niet achter of hij nummerweergave ondersteunt. Nergens kan ik het vinden.
Zal dan ook erg blij zijn met een antwoord.
 
Ben ook erg tevreden met Freetime, werkt perfect en mijn gesprekskosten zijn zo goed als nihil (bel alleen in weekend en avond, rest van de tijd aan het werk).

Wat nummerherkenning van de Chicago 350 betreft: ik weet het niet zeker, maar de Chigaco is een KPN telefoon, kan me niet voorstellen dat die FSK ondersteunen (het nummerherkenningsysteem dat UPC en de rest van de wereld met uitzondering van KPN) naast DTMF (het KPN systeem).
 
Als de chicago wel nummerherkenning heeft, maar niet het FSK systeem kent, dus
alleen het DTMF-systeem van KPN kent.
Dan is er de volgende oplossing:

Met behulp van de Artech EX-600 kun je het FSK systeem van UPC converteren naar
DTMF.
Op kieskeurig.nl kun je hier ook al wat over terugvinden.
Het probleem is dat je die dingen in Nederland niet kunt kopen/bestellen.
Vandaar dat er een contactgroep opgericht is om die dingen gezamelijk te bestellen.

zie https://home.12move.nl/nevoex201/

Voor ongeveer 15 Euro kun je dan aan zo'n convertor komen.
 
Terug
Bovenaan