• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Denon s302 icm ubee evw3200 - oud probleem in nieuwe gedaante

Status
Niet open voor verdere reacties.
N

Nanoprobe

Een poos terug problemen met het toen nieuwe Ubee modem en onze Denon s302 mediacenter/receiver. Als deze draadloos verbinding zocht, resette het modem zich naar fabrieksinstellingen. Dit is toen opgelost door het uPNP protocol uit te zetten in de Ubee. Daarna gingen we over op een kabel verbinding met de Denon en dat werkte óók prima en vooral sneller. Maar onlangs is het probleem weer terug. Als de Denon áán wordt gezet dan herstart het modem weer maar alle instellingen zijn er gewoon. Alles werkt weer prima na een paar minuten, ook de netwerkverbinding van en naar de Denon. Het is hartstikke reproduceerbaar. uPNP staat nog steeds uit, is ook veiliger en heeft de Denon m.i. niet nodig. Ook geprobeerd met uPNP weer aan, dat maakt niets uit.
Het moment van fout gaan heb ik nu kunnen terug traceren naar het moment dat het modem is ge-upgrade naar een WiFi spot. De Denon staat op DHCP en heeft de juiste IP gegevens opgehaald. Nu willen er in die eigenwijze Denon wel eens dingen blijven "plakken". De oplossing is dan alles up-and-running krijgen en dan handmatig de router rebooten, dat schoont de buffers vd Denon en dwingt hem de router gegevens over te nemen. Maar die truc werkt nu niet. Wie herkent dit en heeft een tip of oplossing?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan