DELTA, KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo willen voetbalrechten binnenhalen

rick70

Forum Gebruiker
Berichten
1.314
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Delta, KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo willen gezamenlijk de voetbalrechten voor de Eredivisie binnenhalen. Dit berichten de vier grote telecombedrijven in een persbericht.

Voorstel​

De bedrijven willen zich de “komende jaren samen sterk maken voor het Nederlandse voetbal en voor het kijkplezier van alle voetballiefhebbers”. Daarom hebben zij gezamenlijk de Eredivisie CV (ECV) benaderd met een voorstel om voetbal via TV breder beschikbaar te maken. De TV-aanbieders willen op basis hiervan in gesprek met ECV over de televisierechten van de Eredivisie vanaf 2025.

Lees verder (Bron: Mediamagazine.nl): https://mediamagazine.nl/delta-kpn-t-mobile-en-vodafoneziggo-willen-voetbalrechten-binnenhalen/
 
Dit is een heel goed plan. Want waarom zou 1 betaalde vaak buitenlandse partij de rechten mogen binnen halen, dan moeten providers vaak alsnog betalen aan die partij en de zenders überhaupt door te geven en dat geldt voor elke provider en dan moet de kijker alsnog betalen. Dan kun je net zo goed samen optrekken en een mooi tegenbod leerleggen.

Ik denk een win-win voor de kijker, sowieso beter dan die achterlijke streamingsdiensten.
 
Mag dat? Ik bedoel dat je gezamelijk gaat bieden? Haal dan wellicht ook de Formule 1 binnenboord. Zijn we van viaplay af.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan