Delta introduceert volgende week 5Gbit/s-abonnement voor vast internet

Daar gaat Ziggo denk ik niet op reageren, elk groot bedrijf zal zijn meer jaren plan al lang en breed hebben, en zal dat alleen wat lichtjes kun bij sturen aan de hand van veranderende markt omstandigheden, maar grote wijzigen aan zo'n meer jaren plan vergen meestal grote inspanningen/investeringen die men waarschijnlijk niet kan/mag doen.
Overigens is steeds op korte termijn reageren en snel aanpassingen doorvoeren en dus eigenlijk steeds achter de markt aanlopen, niet de juiste weg, je moet van je eigen kracht uitgaan, zoals Delta waarschijnlijk ook een meer jaren plan heeft.
Maar goed het zou kunnen zijn dat hogere snelheden zoals bij Delta al in het meer jaren plan zitten van Ziggo.
 
Het installatiepakket van Delta is binnen. Als het goed is vanaf 8 december 2Gb/s down en up voor een jaar lang €45,- per maand. 1Gb/s was al leuk, maar voor €5,- extra heb je 2Gb/s. 5Gb/s is wel wat overdreven :angel: en dan had ik heel veel moeten veranderen in het netwerk. Alles moet dan tot 5 à 10Gb/s aankunnen. Ja, netwerkkaartjes zijn al vervangen. De lijn loopt gewoon naast het Ziggo-abonnement.
 
Waar heb je in g*dsnaam al die capaciteit voor nodig! (Ik weet, gaat me niks aan) ;)
 
Voor de leuk... en aangezien Ziggo ons qua internet alweer behoorlijk heeft teleurgesteld. Vanaf dinsdag compleet offline en dan kom je erachter wat allemaal internet gebruikt. Gelukkig wel 2x 100GB data op de Vodafone-abonnementen gekregen, een ervaring rijker met een monteur, maar toch. Daarom besloten een tweede lijn in huis te nemen. Ja, we hebben het niet nodig... zéker de snelheid niet. Ben tevreden met 1000/100, maar het is gewoon leuk :)
 
Elke 'hobby ' kost wat, maar je doet het omdat het leuk is, niet noodzakelijk. Begrijp je helemaal ;) :6
 
Terug
Bovenaan