Decoder

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

atanis

M'n schoonouders zitten al 4 weken met een kapotte decoder. Ziggo is kennelijk niet in staat om dit binnen een normale termijn op te lossen. Telefonisch contact levert een hoop beloftes op die ze niet waar maken!
Het zou beter zijn om het netwerk los te koppelen van de provider, dan kun je zelf kiezen bij wie je een abonnement neemt.
 
Kun je geen contact opnemen met fabrikant of reparateur?
Zeker als er nog garantie op zit, zou ik buiten Ziggo om aan de slag gaan.
 
Het apparaat is geleverd door Ziggo. Het is een Cisco 8485DVB. Ziggo zou een coupon opsturen waarna ze het apparaat aan Ziggo moesten toesturen. De hele exercitie is inmiddels al 4 weken aan de gang ipv de toegezegde 5 werkdagen.
Zelf heb ik ook Ziggo en het bevalt prima. Je moet echter geen problemen krijgen want de service is ronduit slecht en ik heb niet de indruk dat het ze ook maar iets interesseerd.
 
Elders in dit forum heb ik dit ook beweerd en kreeg toen een hevige discussie aan de broek. Maar jij ondersteunt wat ik ook vaker heb waargenomen.

In dit geval kun je m.i. het best met Cisco contact opnemen met de aankoopbon/garantiebewijs in de hand. Jij zou dan moeten doen wat Ziggo ook had moeten doen: opsturen naar Cisco.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan