• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

De toekomst van Chello

M

Meeuw

Okee even een berichtje over de toekomst van Chello...

Ik ben namelijk bang dat er met UPC het zelfde gaat gebeuren als KPN Quest.
En ben heel erg benieuwd wat er dan gaat gebeuren met Chello... Ik kan me niet voorstellen dat ze het netwerk niet kunnen verkopen, dus dat zal wel gebeuren...
 
Mocht het zover komen.........dan verwacht ik dat de naam UPC verandert in Liberty Media. Het product 'kabel-internet' doet het toch goed dus dat blijft vast wel bestaan. (onder welke naam dan ook)
 
Als het tot een faillissement komt van UPC dan willen de schuldeisers natuurlijk zoveel mogelijk geld terug krijgen. Ze zullen dan zeker het winstgevende chello+priority niet opdoeken.
Het kabelnetwerk zal dan wel door een andere maatschapij worden opgekocht.
Maar zou het zover komen?
 
De toekomst van Chello ziet er goed uit... daar ben ik helemaal niet bang voor.

Maar de toekomst van UPC is een heel ander verhaal...

Ik voorspel dat in de eerste week van juni meer bekend zal zijn over de toekomst van bovengenoemd topic en met name over de toekomst van UPC.
 
M3d1c zei:
Ik voorspel dat in de eerste week van juni meer bekend zal zijn over de toekomst van bovengenoemd topic en met name over de toekomst van UPC.

Tsja dan spreken de obligatiehouders zich uit over het plan van UPC om de obligaties te ruilen voor aandelen. Ben benieuwd.
 
-quote-
Banken geven UPC iets meer uitstel
11:28 uur - Banken en UnitedGlobalCom (het moederbedrijf van UPC) hebben UPC iets meer ademruimte gegeven, zo heeft het noodlijdende kabelconcern vrijdagmorgen bekendgemaakt. UPC heeft nu tot 17 juni de tijd om orde op zaken te stellen. Eerder was nog afgesproken dat de banken op 3 juni hun kredieten mochten opeisen. In februari maakte UPC al bekend dat het 113 miljoen euro aan te betalen rente niet zou aflossen.
-end-
bron: www.webwereld.nl
 
Ik kreeg net devolgende mail:

Geachte klant,


UPC maakt voor haar internetdienst chello deels gebruik van het netwerk van KPNQwest. Omdat KPNQwest niet langer de goede werking van haar netwerk kan garanderen, schakelen we over naar andere leveranciers.


UPC verwacht dat deze migratie binnen enkele dagen is voltooid. We werken daar met man en macht aan. Het valt echter niet uit te sluiten dat het internetverkeer in geheel Europa de komende dagen zal vertragen.


We houden u op de hoogte via de websites www.chello.nl en www.upc.nl, alsmede via ons infokanaal op televisie.


Met vriendelijke groet,


UPC Nederland


Ivo Tempelman
Directeur Marketing
 
Ik heb de laatste tijd al problemen, heb mijn modem al 2 keer moeten resetten omdat ie geen verbinding kreeg ;(
 
ik hoop maar dat het snel gaat en veel beter word want op dit moment is et zow traag dat et net lijkt als ik een spel speel dat ik op een 468 (iets beter als eerst) speel ofzow :-X
 
Terug
Bovenaan