de monteur is geweest en dan ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

ChelloN00b

Volgende week wordt ik (als het goed is) bezocht door de chello-monteur. Deze zal het kabelmodem installeren. Aangezien ik voor een basis-installatie heb gekozen moet ik zelf mijn pc verder instellen. Wat houdt dit in ? Een netwerkkaart heb ik vandaag al gekocht en geinstalleerd, Sitecom: iemand goede of slechte ervaringen hiermee ?

Thanks
 
prima kaartjes, doen waar ze voor gemaakt zijn.
Echt veel maakt het merk niet uit, overal zit of een realtec chip op of een amd chip.

Als je windows xp hebt is het heel eenvoudig, steek de kabel erin en als het goed is heb je internet. Zoniet, open dan netwerkomgeving en voer de wizzard "Een thuisnetwerk of klein bedrijfsnetwerk instellen" uit.

Heb je windows 9x, dan is het iets lastiger, maar zeker niet onmogelijk. Geef maar een gil als ik een tutorial moet maken :)
 
@FireFly

Bedankt voor de snelle reactie.
Ik heb Win XP prof. dus dat moet wel goed komen dan.

Chello lijkt de belastingdienst wel: leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker !
 
Je hebt ook nog een aantal meters netwerkkabel nodig. Of krijg je die nog steeds van Chello?
 
Boor zei:
Je hebt ook nog een aantal meters netwerkkabel nodig. Of krijg je die nog steeds van Chello?
je krijgt 14 meter van chello, eventueel trekken ze hem ook naar je computer toe als ze niets hoeven te slopen daarvoor (bestaande kabels uit pijpjes trekken e.d.)
 
Wanneer alles aangesloten is moet je nadat je je PC hebt opgestart surfen naar https://prov.upc.nl om je netwerkkaart te registreren bij chello. Nadat je dat gedaan hebt start je de pc opnieuw op en heb je verbinding met het internet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan