De Mol wil SBS6 overnemen

Status
Niet open voor verdere reacties.
Even los van het feit dat Sanoma al heeft verklaard niet te willen verkopen, wat doet jou denken dat overname door John de Mol SBS erger doet worden?

SBS is ook niet mijn zender maar vind het altijd nogal kortzichtig en plat om te vinden dat wat jij niet leuk vind dan maar niet op TV mag.
Zou lekkere wereld worden dan. Ik haat voetbal. Dus ook maar een totaalverbod op alle voetbaluitzendingen?

Om over het begrip 'kwaliteit' het al helemaal maar niet te hebben. Kwaliteit is niet objectief. En je kunt veel zeggen van De Mol, maar de meeste van zijn programma's zijn uiterst knap en professioneel gemaakt. Dan kan de content je niet aan staan, maar om dan maar te roepen dat het geen kwaliteit is is nogal bekrompen.

Er zit een zenderkeuze knop op je AB. Je hoeft geen SBS te kijken. Dus veroordeel geen ander die dat wel wil.
 
Re:

Mijn mening was ook persoonlijk van aard. De meningen over SBS6 zullen ook per persoon verschillen. Mijn mening over De Mol is gebaseerd op wat hij tot nu toe heeft gebracht. Het meeste vind ik persoonlijk niet veel (gezien de kijkcijfers behoor ik tot de minderheid maar goed zoals je zegt er zijn genoeg alternatieven dus ik zap ook verder) met als uitzondering alleen VOH en daarbij dan de audities (het selecteren o.b.v. het horen ipv zien). Maar verder als ik de lijst https://nl.wikipedia.org/wiki/Talpa_Producties bekijk, kom ik niet verder dan de politieserie vroeger op Talpa en de eerdere Joling/Gordon-programma dat ze ergens gingen werken. Maar om nu te zeggen dat zijn programma's hoogstaande kwaliteit is wat je bij de NPO of b.v. de BBC ziet... Het is vooral gericht op kijkcijfers en bij sommige programma's sms-inkomen en dan vooral de BB-achtige programma's zoals binnenkort Utopia. Zijn recente shows bij SBS6 slaan niet echt aan qua kijkcijfers. Bij andere zenders loopt het nog wel. Maar buiten de programma's spreekt SBS6 op Tinus en NCIS na niet aan. Eigenlijk heb ik niet echt 1 commerciële zender die 100% aanspreekt. Net5 staan nog bovenaan door de kookprogramma's. Dat soort programma's spreekt mij aan. Het is inhoudelijk goed en met humor.
 
Als ik even bij de Talpa producties kijk:

De Gouden Kooi
Ik hou van Holland
De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken
Echte Gooische meisjes in de bijstand
Bonje Met De Buren
enz.

Genoeg successen. Wat me dan wel opvalt, alle succesformules bij RTL?
Ik denk dat SBS6 gewoon een imago probleem heeft.
 
ze hebben inderdaad een imago probleem en ze moeten eens piet paulisma, beau van erf, hans kraay jr. er eens uit flikkeren :thumb up:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan