• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

De leugen regeerd, UPC pleegt verraad.

Zocor zei:
Hoezo bescherming persoons gegevens? Is uw privacy gewaarborgd zoals in de voorwaarden van UPC staat? Ik dacht het niet. :9

www.kickme.to/zocors-web/

Tsja, zo langzaam aan is toch wel bekend geworden dat die statement, zoals hier op het forum door een UPC-medewerker is gedaan, voor geen meter klopt. Ze proberen nu met man en macht hun gezicht te redden maar ik vrees dat de "schade" voor UPC niet meer terug te draaien is. :9
 
Je kan beter deze url gebruiken, heb je geen last van reclame.

https://liquidtorrent.nl.nu/
&
https://phoenixtorrent.nl.nu/

Goed verhaal, heeft UPC z'n naw aan Brein gegeven ?
 
AMSTERDAM - UPC moet de naw-gegevens van een van zijn klanten afstaan aan de Stichting Brein. Dat is de uitkomst van het kort geding dat Brein had aangespannen tegen de kabelaar. De betreffende klanten hebben zich volgens de rechter op grote schaal schuldig gemaakt aan het verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal, aldus Brein.

:o :( >:( :-[ :-X :9
 
UPC betwiste weliswaar niet dat de bewuste uploader op grote schaal bestanden aanbood, maar betwijfelde wel of het e-mailadres nog steeds toebehoort aan een persoon met de gebruikersnaam muzan en dat deze persoon daadwerkelijk degene is die onrechtmatig heeft gehandeld. De rechter wilde echter niet meegaan in deze twijfel.

Het betekent een belangrijke overwinning van Brein, dat al tijden tracht naw-gegevens van uploaders via providers te verkrijgen. Tot nu toe had de stichting daar echter geen succes mee.

Nee dat klopt,Maar met een beetje Hulp,dan kan het wel. :9 :9 :9 :9 :9


 
Terug
Bovenaan