• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

De 8485DVB reset onregelmatig zijn instellingen

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

S913

De 8485DVB reset regelmatig zijn instellingen

Ik heb sinds eind december de Cisco en eigenlijk heb ik vanaf het begin al het probleem dat de instellingen die instel op de Cisco regelmatig geheel uit zichzelf teruggezet worden (naar fabrieksinstellingen?).

Wat met name een irritante is (en mogelijk wijst op een ander probleem?) is dat mijn TV een Full HD TV is en ik dus de Cisco instel op 1080i, maar dat wordt regelmatig weer teruggezet op 720p .. Op zich lijkt dat niet erg, maar het probleem is dat indien die instelling op 720p staat, mijn TV 9 v/d 10 keer geen signaal van de decoder krijgt en het scherm zwart blijft (ook geen geluid) als ik beide aanzet.

Dat moet ik de TV/decoder meerdere malen uit/aanzetten (en heel soms zelfs de decoder even van stroom halen) voor het signaal wel goed binnenkomt en dan kan ik snel de decoder weer op 1080i zetten.

Firmware staat op automatisch en is momenteel 4.0.0.8. Komt dit iemand bekend voor? Een oplossing work/around? Of gewoon maar melden bij Ziggo, het begint nl. irritant te worden om soms 5 - 10 minuten bezig te zijn voor je TV kan kijken.
 
Dat doe ik ook :) Het is ook niet dat hij het steeds vergeet, maar toch welk regelmatig (ondanks dat ik save).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan