• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Datalimiet weg nu nog een goeie newsserver

F

Fred327

Weet er ook iemand nu de datalimiet er af is of ze nu ook iets gaan doen aan hun newsserver zodat die ook alles ondersteunt
 
He we hebben nog wat te klagen, ;D

nu de datalimiet weg is wordt het natuurlijk helemaal intresant als chello een goede nntp dienst gaat opzetten. Als we daar ook een jaar over beginnen te zeuren mischien komt het dan ook.

Het blijkt nu dat chello wel reageert op dit soort dingen, had ik eigenlijk niet verwacht.
 
waarschijnlijk op de negatieve publicaties in de media. De meeste mensen begrijpen wel wat een datalimiet inhoud.
Er zijn echter nog zeer veel mensen die ik ken die niet weten wat usenet is.
Ik red me prima met newszilla en een prima gratis newsserver.

Als je meer wilt weten stuur maar een P.M.
 
Niet zeuren over een newsserver, gewoon voor betalen.

Wat WEL belangrijk is en een ISP niet zomaar mag doen is passieve verbindingen cappen etc. FTP afremmen, poorten boven 1023 afremmen. DAT wil ik graag weg hebben.

Ben wel heel blij nu ik zie dat datalimiet weg is.. pff heb ik voor niks mijn resterende 8gb queue in newsleecher net voor 12 uur weggehaald
 
Er staat trouwens geen limieten meer voor downloaden.. uhh waren er ook uploadlimieten, werd dat ook meegerekend? Als ik nu 4 dagen een torrent seed bijv zit ik namelijk al op 40gig:-P (torrent van mijn eigen homevideo! of uhhh linux distro's! :-P)
 
Mischien over een jaartje... 8-) In de tussentijd gewoon een eweka abbo delen als je graag gratis tot goedkoop goede acces wilt.

ps. ik heb geen eweka, ik heb usenetserver en ga naar newshosting of giganews, mischien wel naar eweka maar dat is maar 10 dagen retentie alhoewel je wel gewoon mag delen en je best met 1 vd 4 draadjes al op je 500kB/s komt.. alleen omdat het om kleine parts gaat heb je toch wel minimaal 2 draadjes nodig om stabiele 500 te krijgen.
 
Wat is de beste, goedkoopste (misschien wel gratis) nieuwsserver waar je ook nog eens DVD's vandaan kan halen met NED subs? :angel:
 
tflegend zei:
Niet zeuren over een newsserver, gewoon voor betalen.

Wat WEL belangrijk is en een ISP niet zomaar mag doen is passieve verbindingen cappen etc. FTP afremmen, poorten boven 1023 afremmen. DAT wil ik graag weg hebben.

Ben wel heel blij nu ik zie dat datalimiet weg is.. pff heb ik voor niks mijn resterende 8gb queue in newsleecher net voor 12 uur weggehaald
Waarom betalen voor een nieuwsserver. Planet ondersteund de newsservers wel en deze zijn heel goed retenie tot 10 dagen.
 
provider hoeft alleen een goed werkende text newsserver afteleveren volgens de regels/wet zover ik weet...en dat doen ze ook.
Binaries is een bonus en is geen enkele provider verplicht.

De meeste providers die een redelijke newsserver hebben ondersteunen toch geen groepen waar de naam DVD in voorkomt.
Dus alzou chello zijn NGs verbeteren...zou ik geen ab.dvd e.d. verwachten (although er wel artikelen doorkomen op ab.dvd.anime)....en ja ik weet dat er genoeg andere groepen ook met dvds zijn.

Ben zelf pas van astra naar usenetservers.com overgestapt...bevalt me prima.
Dedicated newsgroup provider zal altijd beter zijn die dan die van een isp.
En 12 euro per maand heb ik wel over voor wat ik binnenhaal.
Chello levert de speed...ng providers de goods.. Je mag toch wel een paar centen neer leggen lijkt mij voor de stuff die je download....of hebbie het liefst dat chello het ook nog voor je brand en gratis thuis brengt? (zonder kosten voor de dvd/cd natuurlijk).
 
Terug
Bovenaan