• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Dag met Chello abonnement

C

Copycat

;D

Na te zijn gekort op mijn snelheid , doordat ik volgens chello te veel had gedownload , kreeg ik een mailtje dat per direct mijn snelheid was teruggezet.
Ik heb van te voren geen waarschuwingen gehad zoals de AV van UPC/Chello omschrijft.

Ik heb chello geinformeerd van dit feit en duidelijk gemaakt dat zij contactbreuk pleegde.
Hierop heb ik een aangetekende brief verstuurd met daarin beschreven dat zij in hun AV/AUP zeggen eerst waarschuwingen sturen en dan pas de snelheid korten.
Aangezien in mijn geval geen waarschuwingen zijn gestuurd plegen zij contractbreuk.

Ik heb inmiddels van UPC een officiele brief terug met de bevestiging hiervan waardoor ik kosteloos van mijn contract af kan en ja ook ik ga over naar ADSL.

Doe er je voordeel mee als je kunt.


Gaarne een reactie als je iets dergelijks ook hebt kunnen regelen of nog in dit proces zit.

Gretz Copycat
 
Volgens mij is dit een geheime tactiek van UPC om de grootgebruikers naar DSL te krijgen, waardoor KPN en BBNed straks bezwijken! Wanneer de DSL concurrenten beginnen te wankelen gaan deze snelheden verlagen waardoor ze op UPC niveau komen...

Et voila, de oude reclamespotjes met 'SNELLER DAN ADSL' kunnen weer uit het vet gehaald worden.

Of niet?
 
Zo'n soort gedachte heb ik ook gehad. De "heavy" users zijn er maar een hand vol, en die kosten chello geld. Die zouden ze maar wat graag kwijt willen.
De gemiddelde man (c.q. vrouw) trekt zo'n 10Gb per maand ofzo, en betalen wel de volle mep. Daar verdienen ze dan flink aan.

Cistron en Demon krijgen straks alle veelgebruikers, en betalen zich scheel aan dataverkeer. Mocht dit een beetje kloppen, dan doet UPC/Chello dit wel erg slim. Maar time will tell....
 
Terug
Bovenaan