• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

D4U "Digital For You" anyone?

HP Deskjet

Forum Gebruiker
Berichten
2.994
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Zo te lezen wordt het de naam van de uitrol van het 'nieuwe' UPC Digital pakket.

"UPC sluit vooralsnog geen nieuwe abonnementen meer af voor UPC Digital in Rotterdam en een groot deel van Gelderland. Aangezien de signaallevering van Mediakabel stopt in deze gebieden, wil UPC volgens woordvoerder Ronald van der Aart geen Sagem-ontvangers meer uitleveren in deze gebieden in afwachting van de introductie van een ander uitzendsysteem. Op vragen over wat UPC voor bestaande klanten zal doen opdat de diensten gecontinueerd worden en welk systeem UPC aldaar zal introduceren, wilde de UPC-zegsman niet ingaan desgevraagd. Deze situatie duurt voor deze gebieden naar verwachting tot medio/eind oktober. Onduidelijk is ook nog hoe en waar UPC met het digitale pakket voor iedereen zal starten en hoe dit er uit zal zien. Intern wordt gesproken over het project D4U oftewel Digital For You. Dit project behelst een uitrol van digitale kabelontvangers in bruikleen voor alle UPC-klanten in een gefaseerde uitrol per regio. Daarbij wordt na enige tijd het analoge kabelaanbod teruggebracht naar verwachting naar circa 20 tot 24 analoge zenders."

https://dutchmedia.web-log.nl/archief/08/2005
 
HP Deskjet zei:
Zo te lezen wordt het de naam van de uitrol van het 'nieuwe' UPC Digital pakket.

"UPC sluit vooralsnog geen nieuwe abonnementen meer af voor UPC Digital in Rotterdam en een groot deel van Gelderland. Aangezien de signaallevering van Mediakabel stopt in deze gebieden, wil UPC volgens woordvoerder Ronald van der Aart geen Sagem-ontvangers meer uitleveren in deze gebieden in afwachting van de introductie van een ander uitzendsysteem.

Je zou dan ook verwachten dat de Sagem gebruikers als eerste aan de beurt komen bij deze uitrol, de helpdesk van UPC geeft echter geen enkele respons op vragen hierover. Ik vrees dan ook dat de Sagem gebruikers straks maanden zonder digitale TV zitten....
 
Persoonlijk denk ik dat dat niet het geval zal zijn.  Ik denk dat de bestaande klanten als eerste een Pace STC zullen krijgen want alles bij elkaar opgeteld zijn er niet zoveel mensen met DTV-C hier in Rotterdam.  Het lijkt mij dus een zéér makkelijke operatie om alle Sagem dozen hier in Rotterdam te vervangen.  UPC is ook niet het enige bedrijf dat voor 1 oktober alle Sagem dozen moet vervangen, Essent, Casema & Caiway zijn er al meebezig zonder mensen af te knijpen.  Maar met UPC weet je het nooit. 

Als UPC de boel gaat afsluiten moet ik dat één maand van tevoor schriftelijk van UPC te horen krijgen, staat duidelijk in mijn UPC Digital contract dat nog geldig is.  Anders kan ik als klant UPC voor de rechter slepen.
 
De naam van de operatie/nieuwe dienst is D4A (Digital4All) en niet Digital for you.
 
Mischa zei:
De naam van de operatie/nieuwe dienst is D4A (Digital4All) en niet Digital for you.

Persoonlijk kan ik mij niets schelen hoe het uitrol project heet want op dit moment begint het wel op Digital For Niemand te lijken. En trouwens toen deze thread begon heette het uitrol project wel Digital for You. Ok inmiddels is het Digital for All geworden. Big Deal, what's in a name?
 
HP Deskjet zei:
Persoonlijk denk ik dat dat niet het geval zal zijn.  Ik denk dat de bestaande klanten als eerste een Pace STC zullen krijgen want alles bij elkaar opgeteld zijn er niet zoveel mensen met DTV-C hier in Rotterdam.  Het lijkt mij dus een zéér makkelijke operatie om alle Sagem dozen hier in Rotterdam te vervangen.  UPC is ook niet het enige bedrijf dat voor 1 oktober alle Sagem dozen moet vervangen, Essent, Casema & CAIWay zijn er al meebezig zonder mensen af te knijpen.  Maar met UPC weet je het nooit. 

Als UPC de boel gaat afsluiten moet ik dat één maand van tevoor schriftelijk van UPC te horen krijgen, staat duidelijk in mijn UPC Digital contract dat nog geldig is.  Anders kan ik als klant UPC voor de rechter slepen.

VErgeet niet dat het niet alleen maar rotterdam is :P
Ik zit hier in gelderland ook maar te wachten op die decoder en welke dat word zal me echt een worst wezen, wanneer ik maar alle zenders kan ontvangen en niet zoals nu maar een gedeelte van het gehele aanbod en zolang de kwaliteit er maar op voorruit gaat en niet zoals bij de sagem dat het wel eens zwart/wit wordt of uit sync gaat lopen of robotgeluiden. En natuurlijk zsm.
En hoe die hele uitrol heet. Who cares.

Ennuh het uitdelen moeten ze nu onder de hand wel weten hoe dat moet. Hebben ze toen met de modems ook gedaan. Dat waren er nog wel meer dan nu.
 
Terug
Bovenaan