• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Contractovername studenten!!!???

Status
Niet open voor verdere reacties.
Y

yvonn23

Ik woon in een studentenhuis en we hebben alleen internet van Ziggo (onze huisbaas heeft voor al zijn studentenhuizen TV van Ziggo).
Per 1 september verlaat ik het studentenhuis en wil ik het contract over laten zetten op naam van mijn huisgenoot.
Ongeveer 4,5 jaar geleden wilden wij dit ook doen, maar dit was een enormmmm gedoe. Contractovername voor studenten kon simpelweg gewoon niet en het huisgenootje dat vertrok moest alles opzeggen, de modem en al moest worden teruggestuurd en vervolgens moest alles weer opnieuw naar ons toe worden gestuurd (heel veel gedoe ook voor de andere huisgenoten, terwijl precies hetzelfde abonnement werd gehouden). Alles moest opnieuw worden aangevraagd, we hadden een paar dagen geen internet en als klap op de vuurpijl werd er over de 100 euro aansluitkosten afgeschreven (deze kosten kreeg ik pas naar veel gedoe terug gestort op mijn rekening). Nu hoop ik dat deze ellende ons bespaard kan blijven en we het abonnement kunnen overschrijven op een andere naam. Is er voor studenten een regeling?
 
Vraag het de klantenservice, de webcare hier op het forum, of via twitter?

Die kunnen u het beste helpen denk ik zo.
 
:cool:En tegenwoordig wordt je flink in de watten gelegd als nieuwe klant (kortingen e.d.)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan