Contactformulieren en mijn ziggo

Status
Niet open voor verdere reacties.

Uden

Forum Gebruiker
Berichten
5
Heb regelmatig problemen met het contactformulier van Ziggo.
Klik op verzenden, en dan blijft het dus hangen met het beruchte ronddraaiende "zandlopertje".
Het lijkt er hard op dat Ziggo gewoon niet wil dat mensen op deze wijze contact opnemen. Maar de telefonische dienst is ook hopeloos met keuzemenu's en wachttijden. Enige voordeel is dat het gratis is, maar heb geen zin/tijd een half uur in de wacht te staan.

Hebben meer mensen deze ervaring?

Ander puntje: het lijkt mij eenvoudig een formulier toe te voegen aan 'mijn ziggo'. Dan hoef je niet al je gegevens telkens opnieuw in te vullen, maar kun je rechtstreeks een formulier verzenden. De suggestie is wel gedaan, nooit wat op gehoord, maar ook niet gerealiseerd (en de suggestie is van een half jaar geleden).
 

mesa57

Forum Gebruiker
Berichten
5.461
Sowieso reageert Ziggo slecht op het contactformulier.
Je kunt beter contact op nemen met webcare op twitter/facebook.
 
Topicstarter
Topicstarter
U

Uden

Forum Gebruiker
Berichten
5
Contactformulier

Beste Mesa57, krijg dus het formulier niet eens verzonden.
Wat betreft andere middelen: ik heb geen behoefte aan twitter of facebook, heb hier dus ook geen accounts. Het lijkt mij ook dat ik me niet verplicht moet voelen dergelijke accounts aan te maken om in contact te treden met een aanbieder die maandelijks een fors bedrag van mij krijgt overgemaakt.

Service is blijkbaar een in de ban gedaan begrip. Klanten op een fastoenlijke wijze de mogelijkheid bieden in contact te komen en hier alert op reageren is toch de basis van klanttevredenheid.
 

mesa57

Forum Gebruiker
Berichten
5.461
Je kunt ook gewoon bellen hoor. Of via dit forum een PM sturen naar webcare. Ik vind het trouwens nogal ouderwets om niet gebruik te maken van moderne social media, maar dat moet je zelf weten. Je zit jezelf alleen maar in de weg.
Klagen doen er trouwens genoeg mensen op dit forum (nederlandse onhebbelijke eigenschap?) en ik heb niet de behoefte om al die klachten te lezen. Wel wil ik graag medegebruikers helpen.
 

Paros

Forum Gebruiker
Berichten
156
Ik vind het trouwens nogal ouderwets om niet gebruik te maken van moderne social media, maar dat moet je zelf weten. Je zit jezelf alleen maar in de weg.

Off Topic: Dat vind ik onzin, ik heb geen twitter of facebook en ik mis het ook niet.
 

koopman4

Forum Gebruiker
Berichten
1.965
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ik vind het trouwens nogal ouderwets om niet gebruik te maken van moderne social media, maar dat moet je zelf weten. Je zit jezelf alleen maar in de weg.
Ik ben het roerend met Paros eens, er zijn genoeg mensen die niet openbaar op die manier in de media willen verschijnen. Het is iedereen zijn goed recht.
Als in die social media group iets gebeurt met jou, doorgegeven info heb je daar weinig controle op. Dus ieder zijn keus.

@ Paros,
Een PB b.v. via Jelle werkt snel, als je een totaal abonnement hebt dan kan je ook gratis 1200 bellen.

Gerard.
 

Ien ter Net

Forum Gebruiker
Berichten
17
krijg dus het formulier niet eens verzonden.

Service is blijkbaar een in de ban gedaan begrip. Klanten op een fatsoenlijke wijze de mogelijkheid bieden in contact te komen en hier alert op reageren is toch de basis van klanttevredenheid.
Door extensies in je browser te gebruiken kan het zijn dat verzenden niet lukt. Aangezien Ziggo het nodig vindt om analytische-rommel op hun site te gebruiken. Daarnaast wordt jouw adres ook nog eens extern automatisch uit een database geplukt (dus zichtbaar voor derden). Allemaal uiteraard overbodig, klantnummer zou volstaan. Ziggo neemt de privacy van hun klanten niet serieus.

Het is sowieso vrij zinloos om dat formulier te gebruiken, dat jouw vraag een overeenkomst biedt met hun antwoord is zeldzaam.
Beter kun je bellen, als je geluk hebt tref je iemand die verstand heeft en wel iets voor je wilt betekenen. Tref je nu iemand die er geen zin in heeft, gewoon ophangen en weer opnieuw bellen (nooit naar hun 0900 nummer!).
 

Zapp Brannigan

Forum Gebruiker
Berichten
3.611
Daarnaast wordt jouw adres ook nog eens extern automatisch uit een database geplukt (dus zichtbaar voor derden). Allemaal uiteraard overbodig, klantnummer zou volstaan. Ziggo neemt de privacy van hun klanten niet serieus.

Als je denkt dat Ziggo niet zorgvuldig met privégegevens omgaat dit niet hier, maar bij Ziggo zelf melden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan