Hier ook nieuwe software versie. Probleem ontstaan, kan met Edge synology nas niet meer benaderen. Lukt wel met Chrome. Is altijd goed gegaan en lukt dus plots niet meer. Gebruik het liefst Edge. Iemand een idee waarom dit kan komen.
 
Dank voor dit duidelijke overzicht.
Wellicht is het verstandig de firmware versie(s) van de Connectbox 3.1 Gigabox toe te voegen aan het overzicht.
(Mijn versie is momenteel 01.02.065.24)
 
Net mijn UBC1318ZG ontvangen en deze kwam met firmware versie 12.5.3204. Na aansluiten van de coax kabel werd deze direct automatisch geüpdate naar 12.5.8008.S15.Ziggo.
 
Hoeveel up/down kanalen heeft die en hoe groot is dat modem? Komt het ook met een iets om aan de muur te hangen? Ik heb de giga maar ik hoef geen wifi
 
33 kanalen voor downstream; 32 SC-QAM en 1 OFDM. 6 ATDMA kanalen voor upstream. Dit is exact hetzelfde als de Connectbox Giga.
Het modem is 6,2 bij 14,4 bij 19,8cm groot. Er zat geen plastic muurbevestiging bij, maar wel 2 schroefgaten aan de achterkant waar je hem kan aanhangen. Hij verbruikt bijna 2 keer zo weinig stroom als de Connectbox Giga en heeft veel meer opties als je hem als router modus gebruikt. Hij start op in maximaal 1,5 minuut en de interface is veel sneller dan de Connectbox (Giga).
 
In het kader van de verplichte vrije modemkeuze zou je dit modem zonder problemen moeten kunnen aanvragen.
In de praktijk zal het wat lastiger zijn vrees ik.

Verder ben ik het helemaal eens met @inter, het is een zeer fijn modem en het beste wat je nu bij Ziggo kunt krijgen als je een simpel modem wilt zonder wifi.
Alleen heb ik niet gemerkt dat de web interface sneller is. In tegendeel, het is langzamer en ook rommelig want je hebt een standaard Ziggo interface, maar als je wat door klikt kom je in het Ubee gedeelde waar bepaalde acties mega traag zijn.
 
Terug
Bovenaan