• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Compliment voor UPC !

C

cleopet

Van de week kreeg ik de eerste rekening van UPC !

Na alle topics die ik in dit Forum gelezen heb over de problemen die UPC/Chello met rekeningen hebben had ik nooooit verwacht dat het bij mij goed zou gaan.

Maar jawel !!!!

De rekeningen waren correct en zelfs de erg moeilijke bereking voor het terug geven van de installatie kosten (+ eur 74 installatie, - 74 eur korting) staan goed op papier !! welliswaar met BIJNA de goede naams-gegevens, maar daar val ik maar niet over.


Bravo, Bis, Encore, Chapeau, Tally Ho chaps!:><
(Of draaf ik nu door en is het eigenlijk van de zotte dat ik blij ben dat een commersieel bedrijf in staat is een goede rekening te versturen?) ;D

cleopet
 
Nou, gefeliciteerd!
puh2.gif
 
Lijst het papier maar in.
Hang het aan de muur.
Koester het.
Dit is het enige goede wat je van UPC kan verwachten.

Nu wordt het menens. ;D
 
De eerst rekening?????????? tja als ze dat nog niet kunnen !!!!!!!!!!!!!!!1
Kreeg zojuist een factuur en wat denk je, doen die eikels (sory hoor) net of ze dit jaar nog geen betalingen hebben gehad en dat ze binnen 5 dagen alles afschrijven. Mijn betalingen gaan automatisch en zijn zelfs afgeschreven. Dus wat ze doen is illegaal en zelfs strafbaar. Ze willen met listige kunstgrepen zichzelf bevoordelen en dat mag niet volgens strafrecht. Maar het blijkt dat het gewoon een puinhop is daar. Dus snel gaan kijken naar een andere verbinding ben ik van hun af.
 
Kwestie van bank opbellen .. en autom. incasso intrekken en alles van UPC laten blocken .. Al het geld wat onrechtmatig autom. afgeschreven is kan je gewoon via de bank weer terughalen...
 
Ik heb ook een complimentje voor upc:
De loepzuivere tv en radio ontvangst :)
De rest is kut :\
 
Wij hebben de kabel(tv) van beneden naar boven doorgehaalt (beneden en boven tv), nu zijn beneden en boven sommige zenders heel slecht beeld, en dat was daarvoor niet. ???
 
Wat d8 je van zwak signaal?
confused.gif
Het signaal wordt niet sterker als je 2 tv's aansluit, integendeel, het wordt zwakker! sluit maar een versterker aan zeg ik dan
vork.gif
 
Terug
Bovenaan