• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Compliment(je)

aadjepiraatje

Forum Gebruiker
Berichten
197
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Misschien ben ik wat voorbarig, maar voor wat mij betreft verdiend Chello toch eens een compliment(je) ;). Na allerhande klaagzang werdt het ook wel eens tijd.
Hoe dat zo? zullen jullie wel denken.
Wel, enige tijd geleden kondigde Chello aan dat de problemen in, met name Rotterdam, volop bekend waren en dat er zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk eind december een oplossing bedacht EN uitgevoerd zou zijn.
Nou, laat ik nu de laatste vier dagen een allesinds redelijke tot goede verbinding hebben ;D. Zelfs zo goed dat ik ook mijn quote heb aangepast (oplettendeforumgebruikes is dit waarschijnlijk niet ontgaan).
Als, en ik zeg als het zo door gaat krijgen de dames en heren van Chello/UPC dit complimentje van mij ook nog eens op schrift. >:D Ik hoop alleen dat dit dan ook aankomt >:D
 
Ik heb er absoluut geen probleem mee om een bedrijf, in dit geval UPC/Chello, een compliment te geven. Maar nog steeds verdienen ze dat compliment niet. Maar als het ooit nog eens goed gaat hier bij ons, wat ik niet geloof, dan zal ik ook uiteraard laten weten..
 
Ik heb er alleen gister wat van gemerkt (van de verbeteringen) maar nu is het weer bagger.

Dus UPC/Chello kan nog wel even wachten op mijn compliment.
 
Ik heb gisteren een mailtje van Chello gehad, dat ze in het jaar 2003 nog steeds bij de beste providers onder de 50€ willen zitten... nu moeten ze het alleen nog waarmaken! >:(
 
Onder de €50 gaat ze toch nie lukken, met de snelheid waarmee die prijzen stijgen >:(
 
Is het nou zo erg om Chello een complimentje te geven dat ik hiervoor direct twee minpunten krijg :'( ?
 
IDD, er is totaal geen reden om Chello een complimentje te geven, het is idd zware bagger z00i man ! Die snelheid mag ook wel es een eindje omhoog, en de prijs omlaag !
 
Nou, ik woon in Den Haag en de snelheid is hier toppie 8)
Dus...GA ZO DOOR UPC :P ;D
 
Coolstuff zei:
IDD, er is totaal geen reden om Chello een complimentje te geven, het is idd zware bagger z00i man ! Die snelheid mag ook wel es een eindje omhoog, en de prijs omlaag !

Prijs heb ik niet zo'n moeite mee, ik heb Chello zelf genomen dus de prijs wist ik.
Maar wat Chello/UPC wel MOET doen is, dat heel hun netwerk aan de zelfde eisen voldoed en dezelfde snelheid kan halen.
Nu zijn er gebieden die ruim aan de max. zitten, terwijl er ook heel veel gebieden nog zijn, waaronder ikzelf, die bijna geen snelheid hebben. En daarom nog steeds GEEN compliment voor UPC/Chello. ;)
 
Joep krijgt zelfs van mij een COMPLIMENT: Ze presteerden het om mij het dikste dossier te laten maken, wat ik ooit samengesteld heb. (Ja, ik heb er meer aangelegd)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

=edit= wat smilies weggehaald...
 
Terug
Bovenaan