• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

COMPENSATIE PAKKETKORTING

P

padjeII

Kreeg ik vandaag deze brief ::) :o

Geachte heer Hemelrijk,

Voordat u de keuze maakte voor chello Extreme, was u geabonneerd op een combinatie van meerdere diensten van UPC. Dit zogenaamde pakket gaf u het recht op maandelijkse terugkerende korting op het door u te betalen abbonementsgeld. Wij hebben u echter bij de aanschaf van Chello Extreme NIET aangegeven dat zo een maandelijkse pakketkorting voor Chello Extreme NIET van toepassing is.

WIj bieden u onze excuses hiervoor aan en willen u een bedrag van 150 EURO ter compensatie aanbieden. DIt bedrag kunt u beschouwen als een overbrugging voor de komende 12 maanden, tot aan het moment dat wij u een aanbod kunnen doen voor een mogelijke nieuwe pakketkorting. Naar verwachting zal dit in de loop van 2006 het geval zijn. Het compensatiebedrag zal binnenkort op uw factuur worden gecrediteerd.

Ik moet zeggen, erg :6 van UPC. Geeft me toch een goed gevoel. Mag ook eens gezegd worden

(het zal er zeker mee te maken hebben geen klanten te willen kwijtraken, maar nogmaals, goed gebaar!)
 
Inderdaad erg netjes van UPC.  :6
Misschien kunnen anderen met dezelfde situatie ook zoiets tegemoet zien.
Of er anders om vragen.  :-X  :angel:
 
Heb zo'n brief ook gekregen.  ;D

't Is toch weer 100 pleuro voor extreme + priority telecom, dus zonder digitale tv (50 pleuro verschil)..

Grtz...   8)
 
:6 voor upc. Want idd, netjes complete factuur niet hoeven te betalen, en volgende factuur nog 23 euro korting. Tevens zie ik dat ik weer gratis kan bellen naar UPC klanten (TRIO pakketkorting is weer geactiveerd) super!!  :6 :6 Zijn ze dan toch door iemand of iets even wakker geschud?

Iig erg fijn! UPC bedankt :)
 
Terug
Bovenaan