Commentatoren Ziggo Sport irritant.

@Shadowranger

Als je mijn bericht had gelezen, heb ik ook gezegd/laten blijken dat hij er mensen naast heeft gehad. Hij liet zich niet verbeteren, als zijn co-commentator iets wist wat hij ook wist, liet hij dat merken en als hij zelf alles al wist, dan voegde een co-commentator niets toe volgens hem. Daarnaast… velen zijn hem gewoon moe (en dat kun je niet ontkennen) met zijn zelfverklaarde ‘Godcommentator van de F1‘-complex. Het zijn de clowns van de paddock. Ik respecteer je mening, maar het is tijd voor wat anders. Nu valt het kwartje eens de andere kant op. En ja, Ziggo Sport moest in het verleden bakzeil halen en alsnog Olav aanstellen. Deze heren zijn van een ander caliber dan Ronald van Dam. Hij is goed voor de F2 en zo. Daarnaast zijn we ook af van spreekstalmeester der clowns Kamphues, heerlijk. Tijd voor echte info. Zat te zien op de baan voor de race… nee, ze lullen liever dom over koetjes en kalfjes en tussendoor een mini gridwalk. Ik keek tot de eerste reclame altijd op RTL Duitsland HD. NENT gaat echt niet over één nacht ijs en als ze de laatste drie races in de schaduw (no pun intended) bij NENT hebben gedaan en dat volgens verwachting hebben volbracht… dan zit het wel goed. Ze hebben al 25 jaar F1 rechten… dat komt echt wel goed. Wennen, moeten de coureurs ook.
 
Laatst bewerkt:
Ik irriteer mij ook aan het feit dat dhr. Mol e.e.a. mist, maar dat zal ook komen omdat in zijn uppie alles in de gaten moet houden.
Als hij dus de ronde tijden aan het checken is, zie je niet wat er op de baan gebeurd.
Engels commentaar wat b.v. op YouTube na de races te zien is, wordt ook met 2 man gedaan, en 2 zien er meer dan 1.

En klachten zijn gehoord waarschijnlijk
Olav Mol verdwijnt als formule-1-commentator

Ben ik helemaal met je eens. Bij SKY (F1 TV engels) zijn er drie or vier mensen die wedstrijd commentarieren. Die missen veel minder.

Vooral slecht is hoe weinig Mol begrijpt van de radio boodschappen, nu kan natuurlijk hoe hij dat binnen krijgt maar toch mist hij vaak de essentie.

Ik hoop dus dat het meer in de lijn van het SKY commentaar wordt.

Maar SKY en ook Mol hebben ook een beetje "Willem Duys" gehalte al ze weer uitleggen wat DRS is zoals Duys dat had bij een ace.
 
Maar SKY en ook Mol hebben ook een beetje "Willem Duys" gehalte al ze weer uitleggen wat DRS is zoals Duys dat had bij een ace.
zeer vermoeiend dat alles keer op keer opnieuw uitgelegd wordt.... drs, qualificatie(banden) etc etc...

zie je al bij voetbal dat steeds buitenspel, hands of ingooien uitgelegd wordt.
 
Wij hebben er uiteraard allemaal heel veel verstand van….
Maar heeeeel soms kijken er ook wel eens mensen die dat niet hebben en daarvoor leggen ze het nog eens uit.
Wie er ook commentaar doet bij de uitzendingen de helft van de kijkers wil iemand anders.
 
Nederlands commentaar... vooral die Olaf gaat me steeds meer irriteren. Veel fouten en slap geouwe...,alsof er nooit eens even een stilte mag vallen. Dan ook nog eens schakelen tijdens de race op ongelukkige momenten naar vierkantje met b.v. masespin alsof ik daar op zit te wachten. Luister liever naar Winkelman tijdens de trainingen die is tenminste niet constant slap aan het o.....
Kijk ook wel eens naar F1 filmpjes met Engels commentator. Nog erger... wie is de Engelse schreeuwer verslaggever daar.
Maar goed zo irriteert iedereen zich aan iets anders.... ;)
 
Laatst bewerkt:
Nu tijdens vrije training, komen ze met als dit of dat gebeurt, kan max kampioen worden ,pffff sloeg echt nergens op.
 
@Franz Jij en dreug? :D

Het is trouwens erg jammer dat er nooit weer zo'n goede commentator is opgestaan als Frans Henrichs.
Wat kon die man, met soms veel kwinkslagen, (ijshockeywedstrijden) verslaan. Geweldig!
 
Terug
Bovenaan