• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Com21 en knipperend LEDje

I

innuendo

Tot voor kort altijd dik tevreden met mijn Com21 (heb verder ook weinig keus natuurlijk..).. maar nou valt me (sinds een tijdje) al iets raars op, iets wat volgens mij tot voor kort niet zo was.. en dat is dat mijn TD lampje constant uit aan gaat.., werkelijk aan één stuk door.. of ik nou wel of niet Internet, wel of geen verbinding hebt.. knipperen doet 'ie constant in het zelfde ritme.

Ik heb verder nergens last van, download/uploadsnelheid is volgens mij prima.. Heb ook geen rare software draaien (sterker nog, het begint al meteen na een schone windows install).. Hoort dit, of niet?
 
het enige waar ik aan zit te denken is dat ze aan het prutsen zijn bij chello omdat de com21 modems er vrij snel uit gaan (zo ver ik weet) en dan krijg je dus een andere modem met datalimiet , iig je hebt geen probs met downen en uploaden dus als het bij het knipperende lampje blijft zie ik geen prob ;) grts
 
Nou.. Ik heb het nagevraagd bij KabelNoord (want daar gaat het in dit geval om). Ze wisten van het probleem maar weten maar niet hoe het komt... het hoort in ieder geval niet zo zeiden ze daar. En idd komen vrij binnenkort de nieuwe modems, en dan zou het probleem opgelost zijn... Stelletje prutsers ;)
 
innuendo zei:
Nou.. Ik heb het nagevraagd bij KabelNoord (want daar gaat het in dit geval om). Ze wisten van het probleem maar weten maar niet hoe het komt... het hoort in ieder geval niet zo zeiden ze daar. En idd komen vrij binnenkort de nieuwe modems, en dan zou het probleem opgelost zijn... Stelletje prutsers  ;)

Com21 is al 2 jaar faiiliet en het platform rammelt.... vandaar de swap naar Eurodocsis.

gr, Henno
 
Terug
Bovenaan