• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Com21 afgesloten....kabelzooi ;)

S

Spokje

Lo mensen,

Vandaag m'n com21 los gedraaid van kabel, en nu houd je zeg maar aan het eind van de kabel een plug. Lijkt een beetje op een normale stekker die je in je tv propt, alleen dan wat breder en het puntje wat in het midden zit is veel dunner. En nu had ik 2 vraagjes:
-Kan je deze kabel gebruiken voor televisie signaal? (oftewel, kan ik deze in me tv-kaart drukken?)
-Kan ik hier makkelijk een andere plug aan knijpen, en hoe doe ik dat? :)

Bij voorbaad dank :)
Spokje
 
Die plug (stekker) die er nu aan zit is een "F-connector". Die kun je er zoals al gezegd idd afknippen en dan aan de kabel een gewone TV stekker zetten.

Let wel op. Als die kabel nog steeds is aangesloten achter het filter / splitser (aan data uitgang) dat door Chello is geplaatst dan zul weinig of geen r&tv signaal hebben en dus geen beeld krijgen.
 
als je hem op een tv kaart wil aansluiten dan kan dat rechtstreeks, bij mij zit er een converter op de tv kaart en als je die er af haald dan kan die f-plug er op
 
Denk dat ik er dan toch ff een andere stekker aan zet ;) denk niet dat ie zo in m'n tv kaart gaat. Hardstikke bedankt voor de snelle antwoorden :D
 
Dat is het voordeel van dit forum iedereen helpt elkaar zo snel mogelijk ;D
 
Dat is het voordeel van dit forum iedereen helpt elkaar zo snel mogelijk
Alleen reageren doen sommige wat laat.  ;D
Het laatste bericht dat het opgelost was is van 17 feb. Dus 17 dagen geleden.

Slotje
 
Terug
Bovenaan