• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Com 21 update?

B

Boom

Dag allemaal, Sinds eergister draai ik net zoals de meeste van jullie met de nieuwe snelheden. Ik bezit nu alleen nog een Com21 modem. Toen ze langskwamen om te ruilen was ik namelijk niet thuis. Met Chello Classic haal ik nu stabiel 480 kb down, maar slechts 45 kb up.
Download lijkt goed te zijn, maar mijn upload nog niet. Na wat rondkijken denk ik dat mijn modem de boosdoener is.
Is er misschien een toturial beschikbaar of firmware update voor mijn modem, zodat ik wel de nieuwe uploadsnelheden kan draaien? Want als ik een nieuwe modem wil ontvangen, krijg ik dus ook een datalimiet. En die zit niet op een Com21 modem. Als het dus mogelijk is om je modem te updaten naar de volledige nieuwe snelheden, kan ik dus elke maand zoveel surfen als ik wil.
Modem reset heeft hier niets geholpen met de upload, dus dat zal het hem niet zijn.

Graag wat reacties hierop? Zou misschien ook wel mooi zijn voor andere mensen met een Com21.

Postcode is btw 6981
 
ja en over een paar weeken heb je niks meer, dan is het uit met de pret, bel maar voor een nieuwe afspraak, voor je modem.
 
rene45 zei:
ja en over een paar weeken heb je niks meer, dan is het uit met de pret, bel maar voor een nieuwe afspraak, voor je modem.

tja mogen ze binnen paar weken toch wel even mijn modem komen vervangen... er is zelfs nog NOOIT een afspraak gemaakt, en ook volgens postcodecheck is er nog neits geplant...
 
Terug
Bovenaan