• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

[COM 21] Afgesloten

F

Friso

com 21 modems worden niet meer geaccepteerd in arnhem en omstreken!
ben net dus afgesloten en krijg pas 2 weken een nieuwe modem hopen dat het dan wel normaal werkt!

lekker slim van ze om me eerst af te sluiten en dan pas een nieuwe modem te geven ???
 
Friso zei:
com 21 modems worden niet meer geaccepteerd in arnhem en omstreken!
ben net dus afgesloten en krijg pas 2 weken een nieuwe modem hopen dat het dan wel normaal werkt!

lekker slim van ze om me eerst af te sluiten en dan pas een nieuwe modem te geven  ???

Hallo,

Chello, kwello, hoeze ook genoemd mogen worden  "lekker slim" is een mooie qualificatie voor een nooit scherp geslepen mes, bot en onbehou-en dat is hoe de vele "directors"  daar regeren, snijden in de top zou niet gek zijn  maar daar is al langer rekening meegehouden.
Meer hebben we niet teverwachten.

Je kan wel een brief schrijven en daarin aangeven dat je geld inhoud wegens wanprestatie, zie kopje in algemeen 2, Opschortingsrecht, er bestaat ook een mogelijkheid om schade vergoeding te krijgen voor de tijd dat het internet niet aanwezig is, lijkt me bij jou een duidelijke zaak.Ieder dood vogeltje zwijgt zoals het ongebekt was.
Upc/Chello zwijgt al jaren

Gr hagen
 
Je bent niet alleen. Ik ben ook afgesloten, het leuke is dat er nog helemaal geen afspraak stond voor een nieuwe modem.

Gelukkig ken ik aardig wat mensen met chello en wist ik dat de boel er uit ging, en dus snappte ik ook meteen wat er aan de hand was. Ik hing dus ook meteen met de helpdesk aan de phone, daar meteen een afspraak gemaakt voor de 21ste.

Waar ik boos over ben is dat ik ze een maand geleden al een mail gestuurd had over waneer ze nou eens kwamen om de modem te vervangen, en daarop zeiden ze dat ik wel bericht kreeg.
 
jullie doen hier toch wel heel luchtig onder... afspraak voor de 21e? ik zou gewoon eisen dat ze uiterlijk morgen bij jou nieuw modem komen bezorgen. ze sturen maar koerier ofzo...

hoop trouwens dat ik niet afgelsoten ben. heb ook nog com21.. even zien als ik vanavond thuis kom...
 
Als ik jou was zal ik gewoon even met de helpdesk aan de lijn hangen, gewoon een afspraak maken voor modem vervangen, heb je dat ook weer gehad. Kun je ook niet meer afgesloten worden.

Ik kan leven zonder internet (m'n broertje niet daarentegen) (voor een weekje dan) dus ik heb er niet zoveel moeite mee. Het enige lastige is dat ik niet even snel wat kan opzoeken.
 
Ok, ik heb een nieuwe modem. En even een gesprek gehad met de installateur.

Ze hebben dus echt gewoon overal de Com21 afgesloten (op een paar plaatsen na). Maar ik heb weer internet, en ik ben blij.
 
Heb nu ook een thomson modem, alles gaat wel sneller maar ik moet hem ook sneller (2x per dag ) resetten wil ik internet hebben. en ik ben mijn vaste ip kwijt en de monteur had geen zin om een kortere kabel aan te leggen dus heeft hij de modem maar gewoon gegeven!

:police:

weet iemand nog iets leuks wat ik met mijn com 21 modem kan doen :P ?
 
Friso zei:
Heb nu ook een thomson modem, alles gaat wel sneller maar ik moet hem ook sneller (2x per dag ) resetten wil ik internet hebben. en ik ben mijn vaste ip kwijt en de monteur had geen zin om een kortere kabel  aan te leggen dus heeft hij de modem maar gewoon gegeven!

:police:

weet iemand nog iets leuks wat ik met mijn com 21 modem kan doen :P ?
naar iemand gooien die je haat
in de brand steken
van flat afgooien
verkopen!!!
aan een museum schenken
op zolder zetten en bewaren en aan je klein kinderen geven later en zeggen dat dat oldskool waz
enz enz...
 
Terug
Bovenaan