• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Codelijst DVD speler voor Humax bediening

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

dhdejong

Weet iemand de code uit de codelijst voor een Xiron DVD speler, zodat ik de Humax afstandbediening ook voor de DVD speler kan gebruiken?
Dick
 
Probeer een van de codes van Vestel. Voorzover ik het op Internet heb kunnen nagaan heb je daarmee de meeste kans. Komen ze: 062, 140 of 185.

Xiron-producten worden geproduceerd door andere fabrikanten. Je zou ze dus kunnen omschrijven als 'Private Label'.

Als de vestel-codes niet werken doe je er goed aan te achterhalen wíe de daadwerkelijke producent is voor jouw model DVD-speler. Als dat bijvoorbeeld Philips is, dan kun je een van de Philips-codes gebruiken.
 
Probeer de codes van Medion eens: 067, 082, 119 en 157.
Anders even Humax bellen, misschien hebben zij nog aanvullende codes (085-5000401).

Gerard.
 
Als we dan toch op de Medion-lijn gaan, neem dan meteen ook even de SilverCrest-codes mee: 014, 015, 105.

En misschien werken de Marquant codes: 073 of 217. Voor deze merken en Medion geldt namelijk hetzelfde als voor Xiron: de producten zijn in werkelijkheid afkomstig van verschillende fabrikanten. Voor sommige producten van deze merken geldt zelfs dat ze onder elkaars label verkocht zijn (dus: een Marquant-product kan onder het merk Xiron zijn verkocht met een ander modelnummer)…
 
Allen bedankt, ik ga het uitproberen.
Dick
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan