Cisco ontvanger herstart iedere keer voor update

Status
Niet open voor verdere reacties.

sandervink

Forum Gebruiker
Berichten
1
Hallo allemaal,

Sinds ongeveer een week hebben wij thuis een probleem met onze Cisco ontvanger. We hebben op de website van Ziggo gekeken toen we geen beeld meer kregen en er bleek toen een foute update in omloop te zijn. Een aantal dagen later was deze opgelost (volgens de website).

Vervolgens stond er bij dezelfde melding de tip om de ontvanger te resetten naar fabrieksinstellingen, zodat de ontvanger opnieuw door de installatie heen kon lopen. Dit heb ik "braaf" gedaan, maar nu kom ik niet meer voorbij de installatie.

Op het eerste scherm kun je taal opgeven en vervolgens (stap 2) moet je de frequentie e.d. invullen. Die heb ik netjes opgezocht en ingevoerd, en vervolgens op OK geklikt. Hij zou dan moeten beginnen met scannen, maar in plaats daarvan zegt hij "Installatie mislukt", direct gevolgd door de melding dat er een update beschikbaar is en dat hij opnieuw gaat opstarten.

Dat opnieuw opstarten gebeurt iedere keer bij stap 2. De ingevoerde frequentie gegevens maken ook niet uit; met zelf verzonnen waardes gaat het mis, net zoals met de juiste waardes.

Heeft iemand nog tips hoe ik dit kan oplossen? Ik heb al een aantal keer de stroom eraf gehaald, maar dat heeft helaas niet geholpen.

Groet, Sander
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan