Cisco modem word vervangen door Connect box

  • Onderwerp starter niettefilmen
  • Startdatum
Misschien had TS meer bijval verwacht hier met negatieve ervaringen ;)
 
Hier heeft hij altijd perfect gewerkt in bridge mode , maar nu over op glasvezel
 
In elk geval kan de Cisco de hogere internetsnelheden niet aan en gebruikt niet de snelste wifi protocollen. Hij gebruikt nog Wifi 4. Wat niet erg is als je geen telefoon / laptop hebt die wifi 5 of wifi 6 aan kan.
 
TS heeft het over een modem, wellicht de epc3212, want die heb ik ook nog in gebruik met eigen router uiteraard. De epc3212 haalt de 300/30 prima.
 
Ik had eerst ook de Cisco maar heb nu al een poosje de Connectbox tot volle tevredenheid.
Wifi is duidelijk een stuk beter, en ja dat stroom verbruik is zo minimaal verschil dat ik me daar echt niet druk om maak.
 
Voor mijn verhuizing had ik ook een hele poos een Connectbox. Dat was er eentje van het eerste merk (Compal?)
Wel altijd in bridge gebruikt maar nooit een probleem. Afgezien van de soms trage webinterface. Maar zo vaak gebruikte ik dat toch niet.
 
Dat was er eentje van het eerste merk (Compal?)
Dat is ook een reden waarom je eigenlijk geen oordeel over "de connectbox" kunt geven. Het is een verzamelnaam voor verschillende hardware. Als je een oordeel wilt geven, moet je die vergezeld laten gaan door de hardware verder te specificeren, anders ben je misschien appels met peren aan het vergelijken.
 
En mensen gaan meestal naar forum als ze problemen hebben, en niet als het goed werkt...
 
Duidelijk, ik mag dus geen mening hebben over de connectbox.
De moderators hier mogen mij hierbij verwijderen van dit forum, compleet zinloos, groet.
Natuurlijk mag je een mening hebben, stel je het tegendeel eens voor, maar die mening is in dit geval hoegenaamd niet gestoeld op eigen ervaring. Bovendien delen verreweg de meesten hier die mening niet. Mogen ze van jou dat niet kenbaar maken? Zou het daarom niet verstandiger zijn om die ervaringen van jezelf in het komende halfjaar even af te wachten?
 
Terug
Bovenaan