• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Cisco EP3928AD

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Mikey30

Goedenavond,

Ik heb het volgende probleem: m'n router is vanavond overleden en nu heb ik de bridge mode uitgezet en de wireless weer aan. Ik dacht ik ga even een potje battlefield 4 doen maar nu heb ik de hele tijd last van lag spikes. Om de zoveel tijd een spike tot gemiddeld 600 en ik werd net gekicked uit een potje met een ping van 1146.
Is dit een bekend probleem van de cisco of is dit te verhelpen? Zo ja hoe kan ik dat verhelpen?
Zo nee is dit een goede router? Moet wel een gigabit zijn ivm 180mbit abbo

https://tweakers.net/pricewatch/251996/tp-link-tl-wr1043nd/specificaties/

Heb wel een beetje kennis van routers en netwerken maar hier snap ik niet veel van. Is die router/wifi functie van die cisco zo brak?
 
Probeer het eens met UPnP uitgeschakeld, je zult dan wel met de hand de forwarding moeten regelen.
 
Ik moest even zoeken maar heb het uitgezet. Ga het proberen en zal straks m'n bevindingen even hier neerzetten. Na het uitzetten van uPnP heb ik idd geen last meer van lag spikes. Maar ik heb begrepen dat nu m'n chromecast ook niet meer werkt. Dus wat ik ervan begrijp als ik wil gamen zonder lag spikes en toch m'n chromecast wil gebruiken moet ik of telkens upnp uit of aanzetten of een nieuwe router aanschaffen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Chromecast gebruikt SSDP (API V1) en mDNS (API V2). Zover ik weet is het voor geen van beide noodzakelijk dat de router UPnP-IGD aan heeft staan.
 
Ik krijg met m'n cisco dus geen verbinding met m'n chromecast. Met m'n router erbij was dit geen probleem maar nu kan hij hem niet vinden. Ik zie wel dat m'n chromecast signaal uitzend maar als ik via m'n chromecast m'n Ziggo netwerk zoek vind hij dit niet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan