• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Cisco 8485DVB wordt niet meer uitgeleverd sinds 24 december

Status
Niet open voor verdere reacties.
K

knorde

Hoi,

Vandaag van de helpdesk vernomen dat de Cisco 8485DVB niet meer wordt uitgeleverd sinds 24 december 2012.
Deze wordt vervangen door een humax.

Toen ik hem de vraag stelde wat er met de bugs van de Cisco 8485DVB wordt gedaan kon hij mij geen antwoord geven.
Kan iemand dit bevestigen, en weet iemand of er ooit nog een update uitkomt voor de Cisco 8485DVB?

Gr. Kees.
 
Laat ik nou net een week voor de 24e de 8485DVB hebben ontvangen.

Afgelopen paar jaar had ik een Humax (type weet ik niet meer, was zonder interactieve tv). Destijds bewust voor gekozen omdat aantal jaar geleden dit forum vol stond met bugs/problemen met interactieve televisie.

Maar wat heb ik een spijt. Ik kan de 8485DVB niet anders dan een onding noemen als ik het vergelijk met mijn oude vertrouwde Humax (die ik helaas niet meer heb).

De 8485DVB reageert zeer traag op pauze/afspelen live televisie (schokkend beeld), geluid zo nu en dan niet in sync met beeld, EPG minder gebruikersvriendelijk, voorruit (of achteruit) spoelen werkt voor geen meter, en zo kan ik nog wel even door gaan.

Afijn, blijkbaar is de 8485DVB al een heel oud beestje. Dezelfde als waar paar jaar (ca 2 jaar?) geleden heel veel problemen mee waren en ik toen bewust niet voor had gekozen om eens niet de early adopter uit te hangen.

Dit keer (zonder research te hebben gedaan) ging ik er blind vanuit dat er ondertussen wel een nieuwere generatie in gebruik zou zijn genomen.

Blijkbaar was ik net 1 a 2 weken te vroeg waardoor ik nu alsnog met de oude generatie opgescheept zit.

Ik ga van de week wel even bellen of het klopt dat de 8485DVB uit roulatie wordt genomen. Zo ja, dan vraag ik of ik hem kan omruilen. Eventueel zelfs voor een Humax zonder interactieve televisie. Alles beter dan wat ik nu heb... :cry:

-update-
Even opgezocht, in 2009 had ik de Humax iHDR5050-C (HD-PVR) ontvangen. Tot twee weken geleden met plezier gebruikt. Alleen in beginperiode heb ik paar problemen gehad wat uiteindelijk na update was opgelost.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik heb 31-12-2012 contact gehad met Ziggo omdat mijn Humax digitale ontvanger uit 2007 inmiddels versleten is.

Na onderhandeling en een kleine verhoging van mijn abo (TV Extra afgesloten) is Ziggo bereidt een TVR toe te sturen voor de actieprijs € 119,00.

Toen ik aan de medewerker vroeg wat voor apparaat ik zou ontvangen was zijn antwoord een Humax, hij wist niet welk typenummer. Zodra ik deze heb ontvangen en we het zeker weten zal ik dit posten.

Ik hoop iig op een Humax, gezien de slechte reviews van de Cisco.
(zie ook mijn andere topic).
 
Ik heb inmiddels (dus paar uur later :P) op internet de HUMAX IHDR-5200C bestelt.

Ik ga nog wel proberen om die Cisco om te ruilen (resultaat laat ik nog wel even weten). Want zelfs in de slaapkamer zou ik die die Cisco eigenlijk niet willen gebruiken.
 
Ik kreeg anders de 28 ste gewoon een defecte Cisco 8485DVB thuis geleverd van ziggo, waar ik dus alsnog niets aan heb, nouja lees mijn topic maar :roll:
Tot op heden natuurlijk geen reactie van ziggo maar wel beloven in de mail etc dat te doen.
 
6 december kwam ik erachter bij de installatie dat de box defect was. 5 dagen gewacht op retour sticker. Toen box terug gestuurd. Niks gehoord na een week. Gebeld en hij was in behandeling. Week later nog niks. Weer gebeld. Hij was verstuurd. 28 december nog niks ontvangen. Toen is mij een nieuwe box belooft binnen een week. Dit is wel gelukt. Het was dus een Cisco 8485. Dus je zou kunnen concluderen dat deze 28 dec. Besteld is. Ik hoop voor je dat je geen Cisco krijgt....... Echter hij werkt nu wel goed voor zover ik heb kunnen testen. Alleen het menu van interactieve TV is super traag.
 
Cisco 8485

Ik kreeg anders de 28 ste gewoon een defecte Cisco 8485DVB thuis geleverd van ziggo, waar ik dus alsnog niets aan heb, nouja lees mijn topic maar :roll:
Tot op heden natuurlijk geen reactie van ziggo maar wel beloven in de mail etc dat te doen.

Bij mij is op de 28ste december nog een Ziggo monteur geweest om een Alles in 1 pakket te installeren met Cisco 8485.
Ze hadden ze dus toen nog op voorraad.:mrgreen:
 
Net de post meneer en tedee humax I Hdr-5200c gekregen, ben nu reuze benieuwd uiteraard! :pompom: ( als ie maar normaal werkt :) )
Ziggo nog ff mailen dat ik een retourdoos en ticket nog moet hebben voor de andere cisco die zijn ze vergeten.:shock:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan