Cisco 8485 na zenderupdate vastgelopen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Octavia1957

Forum Gebruiker
Berichten
10
Beste forumleden,

Ik heb een Cisco 8485 en die werkte tot gisterenmiddag perfect. Ziggo heeft de digitale zenders anders ingedeeld en ik moest om die reden de zenders opnieuw installeren en hier is iets goed fout gegaan. Ik heb zowel de frequentie moeten veranderen van 372 naar 474 en daarna heb ik de zenders opnieuw laten zoeken tot zover ging alles goed. Maar vanaf dat moment is de Cisco 8485 geblokkeerd en staat in de display het kanaalcijfer 12 maar ik krijg geen beeld. Ik kan de Cisco 8485 ook niet meer uitzetten op het toestel zelf of op de afstandbediening. Ik kom ook niet meer in het menu en het beeld blijft zwart. Heb de Cisco 8485 met de schakelaar achterop uitgeschakeld en na een tijdje weer aangezet. Dan loopt hij het normale opstartritueel door en springt op kanaal 12 en blijft daar vast in staan zonder beeld. Ik heb ook de stekker voor 24 uur uit het stopcontact gehad maar daar veranderde niets aan. Ik ben nu aan het einde van mijn latijn en hoop dat één van jullie mij kan helpen om de Cisco 8485 weer werken te krijgen. Alvast bedankt voor alle hulp.
 

CeeS

Legend (✝ 2016)
Berichten
12.357
Maakt het nog uit als je hem laat opstarten zonder dat de antenne kabel is aangesloten en dan proberen in het menu te komen ?

Kun je daarna dan wel in het menu een optie vinden die hem terugzet naar fabrieksinstellingen of zoiets (ik heb geen cisco dus ken het menu zelf niet).

De antennekabel dan pas aansluiten en proberen zenders te zoeken.
 
Topicstarter
Topicstarter
O

Octavia1957

Forum Gebruiker
Berichten
10
Cees,

Bedankt voor jouw advies dit heeft gewerkt en de Cisco 8485 werkt weer zoals het hoort.

Mag slotje op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan