• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Cinenova weg bij upc digital?

  • Onderwerp starter MrUnderground
  • Startdatum
M

MrUnderground

Misschien kijk ik niet goed ofzo maar op de site van upc kan ik nergens iets vinden over cinenova, als ik op het extra pakket click staat het nergens en verder op de site kan ik ook niets vinden.. gaat cinenova weg ofzo? Of is het al weg ..? ???
 
Dit zou weleens iets met de overname van Canal+ door UPC te maken kunnen hebben. Ik denk dat UPC binnenkort Cinenova vervangt door Canal+.
 
Klopt, en als ik het goed heb is dat per 4 april.
Het contract met Cinenova is opgezegd door UPC.
Daarna komen er 2 kanalen van Canal+.
(het voetbal en filmkanaal)
Huidige abonnees zullen een heel goed aanbod krijgen heb ik begrepen.....
 
Geld dit ook voor abonee's met een SAGEM box?

En Mario, waarom weet jij dit al wel en ik als afnemer van CINENOVA (mijn favo kanaal) niet?
 
Canal + overnemen is wel een goeie zet.. ik wacht het wel ff af :) maar het is wel vreemd dat er nergens op de site iets over te lezen is.
 
Ik vind het veel vreemder dat ik als abonnee van niets weet. Ik bedoel volgens Mario zit ik over minder dan een maand zonder.

Wat gaat UPC hier aan doen? Mij 3 canaal+ kanalen geven voor hetzelfde geld?

(Ben sowieso benieuwd of het voor de SAGEM boxen ook zo is...)
 
Ik neem aan dat upc inderdaad canal+ inplaats van cinenova uitzend dan. Ze kunnen het niet maken om 1 van de best bekeken zenders van upc digital weg te halen zonder een zelfde soort premium video kanaal in de plaats te laten komen, en in dit geval canal+ een (nog beter) kanaal zelfs. Als ze niks in de plaats zouden laten komen zal het aantal abbonees sterk teruglopen. Wat wel zou kunnen is dat de abbonementskosten iets omhoog kunnen gaan als je canal+ zou willen zien, ik denk namelijk niet dat ze canal+ het bij het starters pakket gooien.. Wat ik me wel afvraag is hoe het zit voor mensen die bijvoorbeeld helemaal niet extra willen betalen en daar dus niet mee akkoord gaan aangezien canal+ duurder is dan cinenova om uit te zenden. Misschien kunnen ze daar bij upc de kosten drukken ofzo ik weet het niet. Maar het lijkt mij dat als upc iets wijzigt wat ten nadele is van de consument het contract word gewijzigd en dat je dus als het goed is je abbonement kan opzeggen als je het niet met upc eens wordt..tenminste ik denk dat zo een soort situatie zal ontstaan, zeker weet ik het niet .. Ik vind het in ieder geval zeer merkwaardig dat upc daar niks over op de site zet..

(Ik zie geen reden waarom het voor de sagem box niet zou gelden..)
 
Ik neem aan dat er in NL weinig mensen zijn die En canal+ En cinenova hebben. Dus dat wl zeggen meer canal+ abonnee's als UPC het ipv cinenova aan gaat bieden dus de prijs moet naar beneden kunnen.

Maar nogmaals, als het per april is vind ik de gang van zaken erg raar. Als de prijs gelijk blijft zal ik met mijn hand over mijn hart strijken ;D
 
Terug
Bovenaan