• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

ci+ module ziggo en magic remote (LG TV)

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Peelland

Hallo,

Ik heb een Ziggo digitale TV en een CI module in de TV geplaatst, nu wil ik via de magic remote mijn gids (guide) functie gebruiken. Maar kan deze niet terugvinden?

Iemand een idee?

PS IK heb alleen de magic remote en dus geen "normale" AB bij deze LG TV
 
Dat moet in de standaard handleiding van de tv staan. Dit is niet een specifiek Ziggo ding namelijk.

Ik gebruik zelf een logitech remote, maar heb ook een magic-remote maar kan het nu even niet uitproberen. Ik dacht dat je door de cursor op een bepaalde plek op het scherm te zetten de programma info kon opvragen (boven, onder of de 4 hoeken, even zelf uittesten). De guide zelf is een aparte app die je moet openen via het smart-menu, wat ik minder handig vind op een LG. Maar ik heb hem zelf dus onder de guide knop van mijn logitech gezet.
 
Hallo,

Ik heb een ziggo digitale TV en een CI module in de TV geplaatst, nu wil ik via de magic remote mijn gids (guide) functie gebruiken. Maar kan deze niet terugvinden?

Iemand een idee?

PS IK heb alleen de magic remote en dus geen "normale" AB bij deze LG TV

Dat gaat niet d.m.v. 1 knop. Je moet het apps menu openen (Home knop) en bij de apps je gids kiezen. Via de normale AB (Of idd Harmony One) kan het wel met 1 knop.
 
Klopt inderaad, met de app lukt het wel, niet echt handig.
 
Als je de cursor geactiveerd hebt door te schudden, kun je deze naar de linker onder hoek plaatsen.
Er verschijnt dan een quick link naar de <APPS> balk. Daar staat de Guide ook tussen.

Dit is de snelste manier, helaas kun je niet een knop programmeren hiervoor.
 
Bedankt, daar kan ik iets mee :)

Kan ik ook ergens een handleiding vinden waarin dit soort zaken beschreven staan? Bij LG kan ik niks vinden en de meegeleverde handleiding is er beknopt.
 
De handleiding van LG staat ook tussen die Apps. Ik heb helaas niet een uitgebreide kunnen vinden....
 
Klopt, alleen staat daar volgens mij niet alles in en in boekvorm is toch wel heel makkelijk. Helaas dus
 
Ik heb een probleem met het interactieve gedeelte als ik op de rode knop druk! Het Ziggo TV portaal opent wel als ik op de rode knop druk en ik zie ook alle films op de beginpagina maar de TV reageert niet op magic remote (de tv geeft ook netjes aan dat de magic remote niet wordt ondersteund in het interactieve gedeelte). Maar ook de normale remote reageert niet, op geen enkele toets behalve de uit en aan knopt...

Ik gebruik de @smit interactieve tv module v1.3 en een tv van LG 55UB850V.
 
Heb je de laatste software versie op de TV geinstalleerd ?
En heb je ook gekeken of er nieuwere software is voor de CI+ kaart (in het CI menu van de TV) ?

(Als je met de magic remote werkt zou je ook gewoon interactieve TV moeten kunnen bedienen. Tenminste bij mijn LG TV, ik neem aan dat het bij jouw type ook geldt. Je kunt met de pijltjes toetsen in de magic remote door alle schermen wandelen en met de 'enter' toets in het midden kiezen. De 'back' toets werkt bij mij ook gewoon.)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan