CI+ module en Samsung UE32EH6030WXXN

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Mbeks

Hallo,

Op de site van Ziggo staat dat mijn televisie een Samsung UE32EH6030WXXN gecertificeerd is voor een CI+ module. Maar sinds de installatie krijg ik iedere keer de melding: kan geen CI-Services weergeven. Hoe kan ik dit oplossen. Ik heb al van alles geprobeerd; module en kaart opnieuw ingevoerd, zenders opnieuw gezocht, zowel met de module erin als eruit. Heeft iemand een oplossing?

Groeten
 
Probeer de module en smartcard eens in een andere (Ziggo-gecertificeerde) tv. Werkt het dan wel?
 
Ik heb inmiddels mijn tv een update gegeven, maar het probleem blijft zich voor doen. Het updaten van de CI module is mij nog niet gelukt, en ik heb ook geen idee hoe dit werkt. De module is ook een van de nieuwste als het goed is. Het is een @smit 1.3

Iemand tips?
 
Hoe is de ontvangst (MENU→ondersteuning→zelfdiagnose→signaalinformatie), specifiek de bitfoutfrequentie? Als de ontvangst verstoord is wil deze melding nog wel eens verschijnen.
 
Bitfoutfrequentie (E-6): schommelt tussen de 40 en 70 (op eredivisie3)
Rond de 200 op Eredivisie 1
Bij 'gewone' zenders is het veel lager, die werken ook een stuk beter
Signaalsterkte: 95 of hoger
 
Laatst bewerkt door een moderator:
De foutfrequentie is veel te hoog. Deze is liefst 0, al werkt het ook wel als deze ietsjes daarboven zit. Dit moet je zoeken in een slechte verbinding ergens in het pad tussen hoofdaansluiting en de TV (kabels, connectors en dergelijke), gezien de hoge signaalsterkte is oversturing door een versterker ook mogelijk. Gewoon systematisch uitproberen waar het fout gaat.
 
Heel erg bedankt! Met oversturing bedoel je het plaatsen van een versterker in het contact punt van de kabel?

Ik woon namelijk in een studentenhuis (oud grachtenpand) waar de meterkast beneden zit en ik op de tweede etage zit. De kastjes waar het signaal uitkomt zijn verouderd, is dit signaal dan te verbeteren met een versterker op mijn eigen kamer of moet er een versterker in de meterkast worden geplaatst?

Wat zijn goede versterkers?
 
Een versterker plaatsen waar het signaal al slecht is heeft geen nut, verder als het signaal inderdaad te sterk is (wat ik ook niet zeker weet) helpt het natuurlijk al helemaal niet.

Ik neem aan dat in jouw situatie TV inbegrepen is in de huur, in dat geval moet je bij de huisbaas klagen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan