• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

ChelloPlus gebruikers in de kou?

  • Onderwerp starter masterblaster
  • Startdatum
M

masterblaster

Alle Chello paketten hebben inmiddels meer webspace en een grotere mailbox gekregen, behalve ChelloPlus. Sterker nog ChelloPlus bestaat officieel niet meer. :o Je mag nog wel dokken voor het maandelijkse gebruik, maar je hebt geen recht meer op extraatjes zoals bij alle andere paketten. Behoorlijke ruk streek. Wij betalen toch ook! :'(

Wat vinden andere Plus gebruikers hier nu van?
 
Ik heb wel geen Plus, maar ik heb ook nog gewoon de oude waarden...

Ik denk dat die opwaardering gefaseerd gebeurt, lijkt me ook logisch gezien het aantal aansluitingen.
 
Ik bedoelde te zeggen dat het huidige PLUS abbo nooit meer gewijzigd wordt, het hele PLUS pakket wordt ook niet meer aangeboden. Als Chello abbo's een wijziging krijgen, zoals hogere snelheid of grotere webspace, dan pis je als PLUS gebruiker mooi naast de boot omdat ze daar nooit meer iets aan gaan veranderen. :9
 
Maar goed voor het zelfde bedrag wat je eerst betaalde. Kan je ook naar extreem.
En voor nu nog een 10tje goedkoper naar classic...
 
masterblaster zei:
Ik bedoelde te zeggen dat het huidige PLUS abbo nooit meer gewijzigd wordt, het hele PLUS pakket wordt ook niet meer aangeboden. Als Chello abbo's een wijziging krijgen, zoals hogere snelheid of grotere webspace, dan pis je als PLUS gebruiker mooi naast de boot omdat ze daar nooit meer iets aan gaan veranderen.    :9

Wie zegt dat UPC nooit meer iets aan plus zal wijzigen? Ik bedoel, mijn type auto wordt door Ford ook niet meer gemaakt, maar er wordt nog altijd prima onderhoud aan verricht door de dealer!
 
Ze blijven de gebruikers wel ondersteunen zolang er PLUS gebruikers zijn, dus je PLUS verbinding blijf je wel houden. Mijn punt is dat je niet meer meedoet met de snelheidsverhogingen of prijsverlagingen (bevestigd door HD).
Waarom het PLUS abbo Uberhaupt niet meer verkocht wordt is mij een raadsel, het vulde het gat tussen Extreme en Classic mooi op. UPC logica
 
Onzin natuurlijk, als chello classic snelheden omhoog gaan en gelijk komen te staan aan de, nu nog, plus snelheden dan ga ik er vanuit dat huidige plus abonnees automatisch overgezet gaan worden op het classic abonnement en dus minder gaan betalen :)

Dat zou iig het meest logisch zijn naar mijn idee, ik heb dan ook het idee dat UPC redelijk snel met een snelheidsverhoging zal komen :)
 
NoBody zei:
Onzin natuurlijk, als chello classic snelheden omhoog gaan en gelijk komen te staan aan de, nu nog, plus snelheden dan ga ik er vanuit dat huidige plus abonnees automatisch overgezet gaan worden op het classic abonnement en dus minder gaan betalen :)

Van de UPC / Chello website:

In verband met de snelheidsverhoging van chello classic, dat vanaf december dezelfde snelheidsspecificaties zal hebben als chello plus, zullen per 1 januari 2006 alle bestaande chello plus klanten automatisch worden overgezet op een chello classic abonnement en tot Euro 20.- per maand minder gaan betalen. De exacte korting is afhankelijk van onder andere eventuele bestaande pakketkortingen. Zeer binnenkort zullen alle chello plus klanten hierover persoonlijk worden geïnformeerd.

https://www.chello.nl/Abonnementen/1922/19224291.html
 
Terug
Bovenaan