chelloo.com wel belangen met UPC !

Peje

Forum Gebruiker
Berichten
78
Volgens onderstaand bericht dat bij Contact / info staat heeft Chelloo.nl geen relatie/belang met chello :

Vragen / opmerkingen : E-Mail Chello Underground

Het doel van deze site is om chello gebruikers op een niet officiële manier kennis te laten maken met de mogelijkheden van het chello-netwerk. De naam 'Chello Underground' doet wellicht vermoeden dat het hier om duistere praktijken gaat maar dat is zeker niet de bedoeling. De opzet is niet om illegale dingen op het chello-netwerk te doen maar om de gebruiker op de hoogte te stellen van alle mogelijkheden en ontwikkelingen omtrent chello.

Verder is deze site afhankelijk van jullie, de chello gebruikers. Als je iets weet of te melden hebt dan hoor ik dat graag.

Chello Underground heeft geen enkele relatie met chello. Ikzelf heb ook geen relatie met chello behalve het internet abonnement.


Ik vraag me toch af wat al die links hier op de site doen waar mensen zich aan kunnen melden voor een UPC dienst. En waar deze site bovendien ook nog een vergoeding voor krijgt ::)

Grote foei :<>
 
Wat dacht je van een affiliate? Ik kan zo'n link ook op mijn website plaatsen om geld te verdienen...
Ik bedoel, er moet betaald worden voor webhosting (niet dat dat duur is :P).
 
Begrijp me goed....mijn zegen heb je om er ook iets aan te verdienen c.q. uit de kosten te komen. Maar wek dan niet de indruk dat je geen enkele relatie hebt met chello.

Want als je per aanmelding een vet bedrag ontvangt is daar wel degelijk sprake van! Haal dan in i.i.g. dat zinnetje weg.
 
Met dat zinnetje bedoelt René waarschijnlijk dat UPC geen inspraak heeft over de content van deze site, bijv.
René plaatst 'gevoelige' informatie over UPC op deze site, dan kan UPC René niet dwingen deze informatie te verwijderen (tenzij UPC juridische stappen onderneemt...).
 
Helemaal correct Sylvester ;)
Chello Underground heeft geen enkele relatie met chello.

Nu staat er toevallig weer een UPC banner, maar 4 dagen geleden was dat een heel andere banner.
 
Owke .... je zal wel gelijk hebben :)

Al blijft het wel een grijs gebied waar je je in bevind.
 
Peje zei:
Want als je per aanmelding een vet bedrag ontvangt is daar wel degelijk sprake van! Haal dan in i.i.g. dat zinnetje weg.
nou nee, meestal is het 1 of 2 procent van de inkomsten die chello maakt van mensen die via de affilate lid worden. Het is echt niet slapend rijk worden met zo'n bannertje (of je moet heeeeel lang kunnen slapen :P ). Bovendien kan iedereen zo'n banner op z'n site plaatsen.
 
Nou moet ik zeggen dat chello zeer royaal is als het gaat om pay-per-leads. Zijn maar weinig bedrijven die zo hoog zitten.
Vandaar dat het intressant is om zo'n banner te voeren, maar om dan te spreken van een "relatatie", hmja en nee.. grijs dus :)
 
Terug
Bovenaan