CHello Valt uit

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

-=Pinky=-

Ik heb al 2 dagen last dat me Chello steets uitvalt en reconnect,
ik heb een Linksys Router en heb vanmorgen toen maar firmware geupdate en me ip refreshed van chello maar het blijft nog steets uitvallen.

als ik dan de stekker eruit trek en het weer erin stop blijft hij haaken bij sending... kent iemand een oplossing voor dit probleem? zou het zeer op prijs stellen, mischien is die mac address die ik heb gecloned niet goed? al denk ik het niet anders zou ik helemaal niet online komen.
 
hoe zie je dat het uitvalt? Op de configuratie website van je modem?
 
hahahaha :) nee me internet doet het dan niet meer voor een paar minuten (ongeveer 10 / 20) en dan ga ik altijd die modem maar zelfs restarten dan blijft hij hangen bij sending singel zie ik ook gewoon op me modem als je naar de ledtjes kijkt, en dan na 10 , 20 min connect hij en heb ik weer internet voor 5 min... :s
 
Sinds 2 dagen? En daarvoor heeft het altijd goed gewerkt?
Kan de router (en modem) wel z'n warmte voldoende kwijt? Misschien is de temperatuur de oorzaak.

Heb je het probleem ook zonder de router te gebruiken?
 
Ik heb nog niet geprobeert zonder router want dan moet ik me mac address weer gaan veranderen in die instellingen,

maar denk niet dat dat het probleem kan zijn als je die led'tjes van die modem ziet blijven steken op sending, dat moet het gewoon doen zonder eninge pc aangesloten dus het zal wel bij chello of in hun modem liggen niet aan iets daarbuiten, dat vermoet ik, heb er wel een beetje verstand van maar hiermee ben ik echt radeloos.... heb alles geprobeert... :S maar las net in een andere forum dat er meer mensen zijn

since ze hun DHCP ofzo hebben veranderd of vernieuwt mischien kan het nog buggs hebben
 
Tja, een modem mag eigenlijk nooit zomaar hangen, misschien zit er een corrupte firmware in (als dat kan) heb je um al een tijdje uitgehad? (van stroom af) of heb je een reset knop die je ingedrukt kan houden?
 
hallo, heb soortgelijk probleem gisteren elders gepost:

heb een lancity-modem op kabelnetwerk van upc d'chem.
om de haverklap (soms een paar keer per dag) slaat de modem op tilt:
d.w.z. alleen het spanningslampje brand dan nog en als ik upc bel is volgens de desk mijn modem off-line.
aantal keren monteur op bezoek gehad - nieuwe modems - nx hielp.
ik heb nu dankzij een slimmerik op de helpdesk ontdekt dat ik de boel weer aan de gang kan krijgen door een harde reset: te weten de stekker van de modem-voeding eruit, na een minuut er weer in. soms is dat zelfs twee of drie keer nodig !!!
dan doet hij t meestal wel weer.

a: ik ben de enige in de straat met klachten.
b: een eventueel "upstream"signaal uit mijn computer hebben we afgelopen dagen als volgt uitgesloten: m.b.v. een splitter hangen er nu tijdelijk twee modems aan de kabel, waarvan één aan mijn computer. en de andere niet. Welnu, als ie op tilt gaat vliegen ze er allebei gebroederlijk uit. ergo het signaal om er de brui aan te geven moet "downstream" komen.
c: soortgelijke problemen heb ik in 2001 ook al eens gehad op het "oude netwerk" van d'chem. Na maanden ellende, telefoontjes en een briefwisseling waarin ik verwees naar mijn advocaat, ben ik toen uiteindelijk aan het "nieuwe net" gehangen en heb ik twee jaar redelijk ongestoord kunnen internetten
............ tot voor een paar weken het gelazer weer begon.

vraag: wat of wie kan de oorzaak zijn, dat mijn modem op tilt gaat??????
 
klinkt echt als een defect modem... of signaal sterkte (rotte kabels) ik zou de helpdesk bellen..
 
nah komt door die firmupgrade van chello denk ik.Heb hier hetzelfde, is echt hinderlijk,modem eruit halen enzo heeft geen enkele nut paar uur later is het weer het zelfde verhaal .Ik vraag me af of tijdens firmware upgraden niet wat mis is gegaan, dat hij bijv maar 50% heeft geupgraded en dat die firmware dus corrupt is.Ik zou zeggen tel tot 10 en haal diep adem:P heb het al ongeveer 5 dagen moet zeggen dat het steeds minder word:)
 
Hee dit is verdacht.

Ik zit in postcode 1078BK en heb identiek probleem.
Heb combinatie BayNetworks Lancity ->E-Tech RTBR03.

Ondertussen licht m'n router in de winkel , voor controle.
Heb fixed instellingen , al dik 4 jaar hetzelfde , maar de WAN-Link led op m'n router knipperde als een bezetene.

Sinds , hou je vast , ook zaterdag,hier sinds ik Kazupernodes startte) Ik heb alles gecontroleerd:
Kabels=ok , routerconfig=ok(totally fixed),kabelmodem=ok. Chellohelpdesk zechgt , we kunnen de router zien mijnheer , ziet er ok uit(heb overigens chello classic) , maar een enorm knipperende WAN-Link led. Hooguit 11 seconde continu aan.

Hell=back als het ware , ben internetjunkie zonder internet nu..aargh :o
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan