Chello Upload Speed

Flow

Quality Member
Berichten
3.260
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
KillRoy zei:
Dat wil ik ook trouwens..

Maar heb geen idee hoe dat werkt allemaal jammergenoeg, en dat is wat me eigenlijk tegen houd (en ook een beetje het geld ;-) )

Gaat dat op afstand bedienen nu met commando's ala command promt, of heb je een mooie interface ofzo, zeg maar dat je gewoon inlogged daar en dat je windows op je scherm ziet en dat je de server dan ook op die manier kunt bedienen... (jaja, ik weet het ik ben een ware n00b op dat gebied :P )

Misschien een linkje naar wat info iemand?

Sorry voor de 'offtopic' post

Voor gaming servers sluit je een abbo af en krijg je de benodigde ftp toegang om server instellingen naar jouw game wensen af te stemmen.Ook hebben de verschillende gameserver hosts hun fav proggie daarvoor die je dan ook toegestuurd krijgt.Gewoon de verschillende aanbieders op internet bekijken,vooral wat hun voorwaarden zijn,en dan kan je altijd nog verdere info aanvragen.
Hm,enige kennis van rcon voor games is wel vereist,gaat met console maar ook met bv ASE remote console.
Voor ftp servers weet ik zelf niet ,maar daar heb je ook een proggie voor waar je alles mee insteld zoals data verkeer min en max settings etc.
Iig doe je het meeste daarvan in een windows omgeving,dus op je desktop.

"edit" met enige kennis van betreffende game kan je dus zelf een home made server opzetten.Krijg je idd een dos console waar alle info van connected players voorbij rolt,zoals wat ze typen.Ook kan je hierin commando's geven zoals kick en ban of een andere gamemap laden.Wel moet je oppassen dat je alle multiplay instellingen goed zet in config file want anders word je server gehacked waar je bij zit :P
Ik geloof dat je van 5KByte upload per speler moet uitgaan.dus kan je er 1 voor 16 players bv opzetten.Hou je zelf ook nog wat over.
 
M

mgreving

Ooit van Remote Desktop Protocol/Terminal Services gehoord? Daarmee krijg je gewoon inlogscherm van een remote computer, dan log je in en krijg je dat bureaublad waar je vervolgens hetzelfde mee kan als je achter die computer zelf zou zitten. Behalve een CD in de computer stoppen, maar zelfs daarvoor hebben ze bepaalde dingen gemaakt dat hij dan de CD-rom van jou pc leest.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan