• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Upload Speed

A

Aurous

Chello's upload speed is op dit moment 1mbps, bestaat er in nederland een snellere upload speed rond mischien 2mbps mischien sneller. Ik zou echt willen dat Chello zijn Upload speed zou omhoog gooien dan zou je razend snel van je eigen computer kunnen downloaden bv bij een FTP server ;D. Ik weet niet of UPC op de agend heeft staan.
 
het is laatst juist verhoogd naar 1 mbit voor classic en plus, ik denk neit dat ze het nog een keer gaan verhogen, de meeste klanten wachten trouwens nog steeds op deze verhoging van de snelheden.
 
dan zou je razend snel van je eigen computer kunnen downloaden bv bij een FTP server
Wat bedoel je nou  ???
Downloaden van een FTPserver naar jouw computer toe, zoja dan heeft jouw uploadsnelheid daar geen invloed op. Wel jouw downloadsnelheid.
Of bedoel je ergens anders downloaden (bv bij een vriend) vanaf jouw computer. In dat geval is jouw uploadsnelheid natuurlijk wel belangrijk.

Als jij een hogere uploadsnelheid wilt, dan kom je bijna zeker terecht bij de zakelijke abonnementen en wat die kosten wil jij (waarschijnlijk) niet betalen.
 
almarrr zei:
Of verhuis naar Scandinavië ;).

Of ga studeren ::), of denk je dat je met een 1Mbit ook sneller kunt downloaden (dat je huidige upload je download begrenst ofzo ;D)
 
Hoef je niet voor naar scandinavië, multikabel gebied 10mbit down / 2mbit up
 
Ja voor welke prijs, 2mbit is wel snel hoor hoeft niet naar scandinavie te gaan hoor :P
 
Zoek is naar DSL dan heb je gelijke upload als download, die zijn er wle van 2mb/s dus... maar ook www.active24.nl is relex met zijn 8mb/s down en download snelheid ook nog: WIDE OPEN  :laugh:

EDIT: ik heb verder geen ervaring met hun qua internet, qua hosting zijn ze oke! nooit last van gehad of dergelijke...
 
Waarvoor heb je een hoge upload nodig? Voor delen van bestanden en/of gameservers... Als je dat wil kan je altijd beter een server in een datacentre plaatsen. (Co-location)
 
mgreving zei:
Waarvoor heb je een hoge upload nodig? Voor delen van bestanden en/of gameservers... Als je dat wil kan je altijd beter een server in een datacentre plaatsen. (Co-location)

Dat wil ik ook trouwens..

Maar heb geen idee hoe dat werkt allemaal jammergenoeg, en dat is wat me eigenlijk tegen houd (en ook een beetje het geld ;-) )

Gaat dat op afstand bedienen nu met commando's ala command promt, of heb je een mooie interface ofzo, zeg maar dat je gewoon inlogged daar en dat je windows op je scherm ziet en dat je de server dan ook op die manier kunt bedienen... (jaja, ik weet het ik ben een ware n00b op dat gebied :P )

Misschien een linkje naar wat info iemand?

Sorry voor de 'offtopic' post
 
Terug
Bovenaan